Buitenyoga met vegan lunch


Op en top gezond voor je binnenkant en je buitenkant. Buiten zijn is heerlijk, je darmen trakteren op een gezonde en met aandacht gemaakte lunch doet je

binnenkant ook goed.


Dit jaar hebben we door persoonlijke drukte bij Marlies en Estella maar een paar data kunnen prikken. Er is nog 1 mogelijkheid en dat is op zaterdag 30 september (12.00-15.00)

De locatie is dit keer in 's Graveland in een mooie tuin aan het water. 


Je boekt deze buitenyoga met 100% vegan lunch op onze Yoga Me app. De prijs is €30,- inclusief de yoga en uitgebreide lunch. 
Wat jij zelf mee hoeft te nemen is een yogamat, zin in een middag vakantie en eventueel iets warms (sokken, extra sjaal), het is tenslotte herfst.

Wij hebben de zon besteld. Maar mocht er qua weer iets veranderen en je hebt je aangemeld dan krijg je je geld uiteraard terug. We laten het altijd doorgaan tenzij er enorme regen voorspeld is. 


Neem je iemand mee? Stuur even een mail, dan regelen we de extra aanmelding ook. Is het een verrassing voor je introducé(e)? je kunt in de app ook voor 2 of meer mensen boeken en betalen.


De buitenyoga is altijd yin yoga. Yin buiten is extra speciaal, sensitiever, zintuiglijker dan binnen.


De lunch wordt 100% vegan gemaakt door Marlies van De Plantenkeuken.
Het eten is kleurrijk, zo vers mogelijk, en inspirerend. De wandeling is van het niveau gemakkelijk.


Marlies is de kok waar ik al een aantal jaren mee samenwerk als ik buitenyoga's organiseer. Marlies kookt heerlijk, enorm creatief en 100% plantaardig. Het is altijd een gezond vegan feestje, ook voor niet vegans.


We picknicken dit keer in een mooie tuin in 's Graveland, maken het ons comfortabel en vooral gezellig. Adres en dergelijke ontvang je na aanmelding. Heb je tevoren vragen? Bel of mail gerust.


Contact:

estella@yoga-me.nl

06-13911936

Neuweg 134

1214GZ Hilversum