ZwangerschapsyogaSandra Welten (van Yoga Mission) heeft als missie om jou in contact te brengen met je lichaam op een milde en liefdevolle manier. Haar passie is het begeleiden van mama's to be. Dit doet Sandra door middel van Zwangerschapsyoga, (privé) bevalcursussen, holistische babymassage, massages op een warm waterkussen & postpartum behandelingen en yoga." Bewust zijn, meer voelen in plaats van denken en keuzes maken die bij mij passen, dat is waar yoga enorm aan bijdraagt in mijn leven. Sinds 2018 ben ik trotse mama van Tijn en Olivia is geboren in 2021. Ik heb mogen ervaren dat Zwangerschapsyoga enorm kan bijdragen aan de voorbereiding op dit life-changing event, één groot avontuur met ups en downs. Ik leerde contact te maken met mijn lichaam en kind, kracht opbouwen, angst omarmen, rustmomenten in bouwen en omgaan met alle veranderingen, zowel fysiek als mentaal. Graag wil ik alle (aanstaande) moeders dit laten ervaren en ik kijk er naar uit je te ontmoeten! "


Bij Yoga Me volg je zwangerschapsyogalessen in een belangrijke periode in je leven. Eentje die hoe dan ook life changing is. Of het nu je eerste of tweede of verdere zwangerschap is, en of er nu 1 of meer mensjes in je buik aan het groeien zijn.


De lessen zijn wekelijks, op elke donderdag van 19.00-20.00 uur. In principe hoef je niets mee te nemen, alle materiaal is aanwezig.


De kosten van een proefles zijn € 15,- en als je besluit verder te gaan kun je kiezen voor een rittenkaart. In de laatste maand van je zwangerschap kun je losse les(sen) afnemen. Regelmatig wordt er een workshop met partner aangeboden en na de bevalling is er een cursus Holistische Babymassage met baby yoga.


Aanmelden kun je door contact op te nemen met Sandra Welten:


sandra@yogamission.nl- 06-23214295


Aanmelden voor een (proef)les kan via deze link:https://yogamission.nl/aanmelden/


Voel je welkom!

Contact:

estella@yoga-me.nl

06-13911936

Neuweg 134

1214GZ Hilversum