Geen yin zonder yang, ons yange yoga-aanbod:



"Je kunt niet alleen maar ontspannen en je kunt ook niet blijven stil staan, je hebt ook kracht en dynamiek nodig om vooruit te komen. Er is niets mis met ambities, met "actief en in vol vertrouwen werken aan wat je echt wilt, idealen, je eigen toekomst", er is ook niks mis met hard werken, eens af en toe op je tenen lopen, grenzen verleggen, als je maar ook af en toe even stil staat, echt rust, observeert/om je heen kijkt/voelt of het allemaal nog bij je past/geniet van wat er is/in het nu bent." (Estella)


Bij Yoga Me zijn we absoluut enorme fan van yin yoga, maar de yange yogavormen willen we niet vergeten. Die horen er echt bij en zijn vreselijk leuk om te doen. Niets leukers dan voor een groep yogi's staan en iedereen mee te nemen in een mooie flow, uitleg te geven hoe je de diverse houdingen lichter maakt en aanpast aan je eigen lichaam. Ook bij yang yoga is geduld een sleutelwoord, je zelf iets nieuws aanleren gaat nou eenmaal nooit super snel.


Met enige regelmaat organiseren we "techniek"- workshops om bijvoorbeeld je zonnegroet (downdog, planken, cobra etc) te verbeteren of in elk geval (ook fysiek) te leren begrijpen hoe je je deze heerlijke flow meer en meer eigen kunt maken. Ook 54 zonnegroeten (om het leven te vieren) komen zeker een aantal keren per jaar voorbij. Houdt de site/de nieuwsbrief (stuur een mail als je die wilt) in de gaten.


Er zijn een aantal dynamische lessen in ons meest yinne rooster. Weet je niet precies wat te kiezen? Gun jezelf een uitproberen, een aantal lessen om te ontdekken of het wat voor je is, of het wat voor je doet.


Spreekt onze stijl je aan? Durf je te leren bij ons? De houdingen niet perfect te doen, maar wel te voelen dat je er in mag groeien. En belangrijker, ga je op den duur voelen dat je houding verbetert, je conditie, je souplesse of meer.


We nodigen je uit. Op de app vind je het meest actuele rooster (ook online) en je bent van harte welkom. Altijd!

Contact:

estella@yoga-me.nl

06-13911936

Neuweg 134

1214GZ Hilversum