Nieuwe cursus om met yoga te beginnen:


"Yoga ook voor jou"


Data zondag 21 januari en 4 februari om 9.30 - 11.30 plus dinsdag 23 en 30 januari en 4 februari om 20.15 - 21.15.

 

Kosten €195,- plus 20% korting bij aanschaf van je eerste Yoga Me passepartout (voor 1, 3 of 6 maanden), aan te schaffen uiterlijk voor het einde van de cursus.


Docent is Janita Snyman Janssen van www.theyogallama.com, zij geeft les in het Engels. Aanmelden doe je in onze Yoga Me app: je koopt de cursus, wij boeken je vervolgens voor alle bovenstaande uren in.


Je hebt in principe niets nodig, alle materiaal is er. Wil je zelf een yoga-mat kopen? Vraag Janita om een advies, dan koop je meteen een mat waar je jaren mee vooruit kunt.


Voor het programma in het Engels / for the program in English: https://theyogallama.com/begin-yoga/


Het programma van in totaal 7 uren is bedoeld om jou te leren wat yoga voor je kan betekenen, wat je er aan hebt in je dagelijkse leven en waarom het je gezond houdt, en dat het heerlijk is om yoga te doen wanneer je juist niet lenig en/of sterk en/of jong bent. Je tenen aan kunnen raken is zeker geen voorwaarde!! Deze cursus geeft je inzicht in welke yogavorm jou past, en je krijgt meer kennis over je eigen lichaam en meer zelfvertrouwen op de mat.


Het is echt een misverstand dat yoga alleen is voor mensen die zichzelf in allerlei bochten kunnen wringen of die mega flexibel zijn.


Het programma in het kort:
- je krijgt uitleg over wat yoga is, waar het vandaan komt, welke stijlen er zijn


- je leert de ins en outs van een aantal veel voorkomende yogaposes, je leert de zonnegroet, enkele ademtechnieken


- je leert welke yogahoudingen juist voor jouw lichaam een goed idee zijn en hoe je omgaat met de houdingen die voor jou kennelijk moeilijk zijn


- je leert iets over mediteren en hoe je het wat stiller kunt krijgen in je hoofd en lijf


Dat klinkt veel voor 5 lessen, en dat is het ook.

Na deze 7 uur heb je een behoorlijk goed beeld of de yogamat een fijne plek voor jou is en waarom. We nodigen je van harte uit om al tijdens de cursus met 20% korting een eerste Yoga Me passepartout aan te schaffen zodat je meteen verder kunt. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

_______________________________

Ben je nieuw bij Yoga Me?

Misschien zet je met het doorklikken naar deze pagina wel je eerste stap richting de yogamat. Wij hopen van wel omdat we ook jou meer balans en bewustzijn in je leven gunnen. We weten dat yoga heerlijk is, echt iets toe kan voegen als je bijvoorbeeld een (actieve) sporter bent, en je er echt iets van kunt leren als je je uit balans voelt, bijna of helemaal overspannen, als je tiener bent, of 50+, en  yoga is er ook als je helemaal niet (meer) kunt zitten op de grond. Yoga is er voor iedereen. Jong, ouder, oud, sportief en totaal niet sportief, een lastig of juist een heel flexibel lichaam.


Yoga gaat jou iets bieden wanneer je op zoek bent naar:


meer ontspanning en balans in je leven


meer bewust van lichaam en geest, en hoe dat samenwerkt


je snakt naar een gezonder en fitter lichaam en wil daarin zelf stappen zetten


Je moet ergens beginnen, en het is nooit te laat. De enige manier om te merken of yoga jou iets biedt is door ermee te beginnen: je boekt eens een proefles, misschien wel twee. Wellicht doe je daarna nog wat lessen, en dan ga je merken of het je past, je er baat bij hebt en je er vooral mee door moet gaan.
Wil je eerst meer informatie?
Schroom niet om te bellen of te mailen.


Om een proefles, of misschien twee, of een strippenkaart aan te schaffen klik je op een van de buttons hiernaast. Je besluit na het doen van de proefles(sen) of je een strippenkaart of een passe-partout voor onbeperkt yoga gaat aanschaffen.

__________________

Meld voor de les altijd blessures of andere dingen waarmee je rekening moet houden aan de docent. (bijvoorbeeld een zwangerschap, hoge of juist lage bloeddruk). Doe je dat liever tevoren en niet pas in de studio dan kun je altijd bellen of mailen.Zoekwijzer:


Weet dat yoga geschikt is voor echt iedereen: jong, oud, fris, geblesseerd, sportief of totaal niet sportief. Oordeel zelf en ga niet alleen af op verhalen van anderen, wie weet wat je jezelf ontzegt.

Heb je interesse in yin-in-business omdat je inmiddels wel overtuigd bent van de meerwaarde van yoga op de werkvloer, lees hier dan meer.

Lees voor je je eerste yogales komt volgen ook de algemene voorwaarden en nuttige tips.

Wil je weten wat anderen over onze yogalessen zeggen, lees dan hier.

Wil je eerst overleggen of heb je nog een vraag: schroom niet te bellen of mailenUiteraard volg je Yoga Me gemakkelijk op facebook of instagram. Klik door op het logo hiernaast en like onze pagina.

Contact:

estella@yoga-me.nl

06-13911936

Neuweg 134

1214GZ Hilversum