Zonnegroet, de techniek

Wanneer: zaterdag 26 januari en 2 maart van 12.00-13.00 uur 

Docent: Estella

Kosten: gewoon met strippenkaart of passepartout. Geen extra kosten!!

Aanmelden: via fitmanager.

Voor iedereen: dus ook als je niet yogaat bij Yoga Me.

De zonnegroet is de meest eenvoudige, heerlijke, allesomvattende yogaflow die er bestaat. Voor veel yogi's de lievelingsserie. Je kunt de serie altijd en overal doen, en op elk niveau. Elke yogi kent de vele voordelen en toepassingen van deze prachtflow: 

  • Een zonnegroet kan een warming up zijn (voorbereiding van een yogales, een hardloopsessie of andere duur- of krachtsport)
  • Een zonnegroet kan een mooie coolingdown zijn (na een intense yogasessie, hardlooprondje of andere duur- of krachtsport)
  • Een zonnegroet kan een mooie meditatie in beweging zijn
  • Een zonnegroet kan een manier zijn om je ademvolume toe te laten nemen
  • Een zonnegroet kan gewoon ontzettend heerlijk zijn binnen en in de buitenlucht, in zomer, winter, altijd.

Wil jij je eens echt verdiepen in de techniek van tadasana (berghouding), down dog, plank, chatturanga (hoge-lage plank), cobra, ujjayi ademhaling? Om misschien wel fysiek en mentaal te gaan snappen dat de zonnegroet ook voor jou veel voordelen heeft. 

Wij bieden twee workshops van twee keer 1 uur om deze flow onder de knie te krijgen. Je kunt deze sessies gewoon boeken via fitmanager en betalen met je strippenkaart of passepartout. Er zijn dus geen extra kosten aan verbonden. Dit doen we omdat we graag zoveel mogelijk mensen op weg willen helpen om van de zonnegroet te gaan houden.