Zonnegroet, de techniek

Wanneer: zaterdag 18 januari 11.00-12.00

Docent: Estella

Kosten: gewoon met strippenkaart of passepartout. Geen extra kosten!!

Aanmelden: via fitmanager.

Voor iedereen: dus ook als je niet yogaat bij Yoga Me.

De zonnegroet is de meest eenvoudige, heerlijke, allesomvattende yogaflow die er bestaat. Voor veel yogi's de lievelingsserie. Je kunt de serie altijd en overal doen, en op elk niveau. Elke yogi kent de vele voordelen en toepassingen van deze prachtflow: 

  • Een zonnegroet kan een warming up zijn (voorbereiding van een yogales, een hardloopsessie of andere duur- of krachtsport)
  • Een zonnegroet kan een mooie coolingdown zijn (na een intense yogasessie, hardlooprondje of andere duur- of krachtsport)
  • Een zonnegroet kan een mooie meditatie in beweging zijn
  • Een zonnegroet kan een manier zijn om je ademvolume toe te laten nemen
  • Een zonnegroet kan gewoon ontzettend heerlijk zijn binnen en in de buitenlucht, in zomer, winter, altijd.

Wil jij je eens echt verdiepen in de techniek van tadasana (berghouding), down dog, plank, chatturanga (hoge-lage plank), cobra, ujjayi ademhaling? Om misschien wel fysiek en mentaal te gaan snappen dat de zonnegroet ook voor jou veel voordelen heeft. 

Wij bieden twee workshops van twee keer 1 uur om deze flow onder de knie te krijgen. Je kunt deze sessies gewoon boeken via fitmanager en betalen met je strippenkaart of passepartout. Er zijn dus geen extra kosten aan verbonden. Dit doen we omdat we graag zoveel mogelijk mensen op weg willen helpen om van de zonnegroet te gaan houden.


54 zonnegroeten

Docent: Estella

maandag 23 december 8.30-9.45 uur

Aanmelden gewoon via fitmanager en kan nu al. Geen extra kosten dan een normale les.

Maximaal 12 deelnemers (minimaal 5)

Voor iedereen toegankelijk, absoluut beginnersproof

Het ritueel van zonnegroeten, 108, wordt regelmatig gedaan. Vaak om iets af te sluiten of iets nieuws te beginnen. Het getal 54 is minstens zo magisch als het getal 108. En omdat 108 zonnegroeten velen afschrikt is 54 zonnegroeten misschien iets toegankelijker, en minstens zo mooi.

Hoe mooi is het om in deze donkerste periode de schaars aanwezige zon te groeten in een prachtige meditatie in beweging. Iedereen kan het. De serie is prachtig in haar eenvoud. Je bent van harte welkom om op deze vroege zondagochtend met ons mee te doen. Deze serie in deze tijd van het jaar zal je energie en warmte geven, zal je focus geven en als een geslaagde uitdaging voelen (wellicht uit je comfortzone). 

Je kunt je zelf daadwerkelijk versteld doen staan. Iedereen met een beetje basisconditie kan meedoen. Wil je tevoren een keer "oefenen"? Kom meedoen met een power- of flowyogales of de "zonnegroet, de techniek- workshop".