Yin Yoga retreat Italië (18-25 mei 2019)

Houd deze pagina in de gaten. In juni 2020 gaan we weer naar Italië. Meer info hierover volgt binnenkort.

Een week vol yoga: Yin, een vleugje yang, meditatie, heerlijk eten, relaxen en genieten. Een week lang alle aandacht voor jou: niets hoeft, alles mag.

Wij, Natasja van Yoga Breukelen en Estella van Yoga Me,  bieden je een fantastische week vol rust en ruimte. Een week weg van de hectiek van alledag, om als herboren en een stukje dichterbij jezelf weer terug te komen. Ga jij met ons mee?

Programma:

Er is iedere dag yin yoga in de ochtend en in de namiddag, yang yoga in de vorm van zonnegroeten in de buitenlucht, meditatie in de vroege ochtend en yoga nidra in de avond. Daarnaast ontspanningsmassage/ yin yoga medicine (bij specifieke klachten) individueel (op aanvraag apart bij te boeken) voor wie dat wenst. Daarnaast is er tijd genoeg om bijvoorbeeld de authentieke Italiaanse stadjes als Orvieto of Bolsena te bezoeken als je dit wenst. Het definitieve programma komt zodra we weten hoeveel personen er precies mee gaan en bereikt jullie ongeveer een maand tevoren. Eventuele speciale wensen kunnen hier in opgenomen worden. Alle yoga is toegankelijk voor iedereen: beginners en meer gevorderden. De nadruk ligt op yin yoga, hoewel een portie yang niet zal ontbreken.

Locatie:

La Locanda is een rustiek resort in Castel Giorgio (Toscane, midden Italië tussen Rome en Florence. La Locanda ligt midden in de natuur, “in the middle of nowhere”, en is een oase van rust, luxe en groen, er is een zoutwater buitenzwembad, heerlijk puur Italiaans eten bereid door geweldig lieve Italiaanse mama’s en de yogazaal is prachtig met uitzicht op de bloeiende tuin.

Inspiratie:

Al enkele jaren volgen wij, Estella en Natasja met regelmaat opleidingen bij Bivag in Sneek en in Italië op La Locanda. Onze liefde voor yin groeide en groeide. Geïnspireerd door onze eigen Yin Yogadocenten, elkaar en onze cursisten, organiseren wij heel graag onze eerste gezamenlijke yoga retreat in La Bella Italia, in het mooie Umbrië, waar wij zelf zulke mooie en vooral waardevolle  ervaringen hebben. Graag delen wij de yin, de yang en onze eigen kennis en ervaring met jullie.

De kosten:

De reis is inclusief:

·        Alle groeps-yoga lessen

·        vol pension (3 maaltijden per dag en een altijd gevulde fruitmand)

·        drankjes tussendoor (koffie, thee, water)

·        gebruik van zout buitenzwembad

·        kamer met eigen sanitair

En exclusief:

·        Vliegreis (naar Rome of Florence)

·        Huurauto (ongeveer twee uur rijden tot aan Castel del Giorgio)

·        Extra alcoholische drankjes ter plekke en door je zelf te organiseren uitjes

N.B. We organiseren het zo dat je samen een auto kunt huren door namen en email-adressen te delen.

Prijs inclusief vroegboekkorting:

-       3 persoonskamer volpension €820,- (alleen te boeken met 3 personen tegelijk)

-       2 persoonskamer volpension €890,-

-       1 persoonskamer volpension €1120,- (2 beschikbaar)

Deze prijs geldt tm 15 januari 2019, vanaf 16 januari is de prijs €50,- hoger.


Aanmelden:

Mail naar: natasja@yoga-breukelen.nl.

Dan ontvang je een inschrijfformulier, de algemene voorwaarden en een link voor een aanbetaling van €500,-. Na de bevestiging door Yoga Breukelen is je aanmelding definitief.

Let op: regel je complete inschrijving vóór 15 januari 2019, dus ook de aanbetaling, dat scheelt je in de kosten.

Wij verheugen ons alvast op een fantastische week en heten je van harte welkom!

Liefs en Namasté, Estella en Natasja

www.yoga-breukelen.nl

www.querciacalante.com