Buitenyoga met vegan lunch

Op en top gezond van binnen en van buiten.

Trakteer je zelf op een mini-retreat. Je zult het heerlijk vinden. Tip: combineer deze middag met een wandeling of fietstocht. Naderhand zul je het gevoel hebben een weekend weg te zijn geweest, je zult je opgeknapt en opgeladen voelen. Heerlijk en mega gezond!

Data voor het najaar van 2020 zijn nog 26 september en 17 oktober, steeds van 11.30-14.00 uur. 

Je boekt deze buitenyoga's op onze Yoga Me app. Neem je iemand mee? Stuur even een mail, dan regelen we de extra aanmelding ook. Is het een verrassing voor je introducé(e)? je kunt in de app ook voor 2 of meer mensen boeken en betalen. 

De buitenyoga is altijd yin yoga. De lunch wordt 100% vegan gemaakt door Marlies van De Plantenkeuken. 
Yin buiten is extra speciaal, sensitiever, zintuiglijker dan binnen. Het eten is kleurrijk, zo vers mogelijk, inspirerend.

Marlies is de kok waar ik al een aantal jaren mee samenwerk als ik buitenyoga's organiseer. Marlies kookt heerlijk, enorm creatief en 100% plantaardig. Het is altijd een gezond vegan feestje, ook voor niet vegans. 

We picknicken in een mooie tuin bij Kortenhoef, maken het ons comfortabel en vooral gezellig. Adres en dergelijke ontvang je na aanmelding. Heb je tevoren vragen? Bel of mail gerust.