Zen zondag/ Slow Sunday

Yin yoga inclusief lunch midden in de natuur

Wegens omstandigheden helaas vervallen. 

Waar: Landgoed De Hoorneboeg (midden op de hei tussen Hilversum en Loosdrecht)


Wanneer: 7 april 2019 van 9.30 - 13.30 uur (yin yoga van 10.00-12.00 uur), aanmelden en betalen graag voor 31 maart 

Wegens omstandigheden helaas vervallen.

Kosten: inclusief vegetarische lunch, koffie en thee en lekkers: € 49,50

Aanmelden: mail estella@yoga-me.nl en betaal om je mat definitief te reserveren.

Voor: iedereen, dus ook diegenen die nooit (yin) yoga gedaan hebben. Maximaal 18 deelnemers. 


Iets heel leuks: De Hoorneboeg. Ken jij die plek? Een prachtig landgoed in het midden van de Hoorneboegse hei, de hei aan “onze” zuidkant van Hilversum dus. Een oud landgoed op een heuvel wat er al heel heel lang staat en nu gerenoveerd en gemoderniseerd wordt. 

Ik heb een rondleiding gehad en het is echt prachtig en het zal komende maanden alleen nog maar mooier worden. Ik heb aangegeven daar dat ik het leuk zou vinden als ze ook toegankelijk worden voor Hilversummers die van stilte, natuur en yoga houden. 

Voor mijn Yoga Me heb ik de ruimte “In de luwte” gehuurd: een yogaruimte met uitzicht op het groen, verscholen op een stille plek van het landgoed. De deur is open vanaf 9.30 uur, er staat een kop thee of koffie voor je klaar. Om 10.00 uur starten we met een uitgebreide lange yin yogales tm ongeveer 12.00 uur, misschien een kwartiertje langer. Daarna krijg je een heerlijke vegetarische lunch passend bij het seizoen.

Laat jij je meenemen in een heerlijke vertraagde zondag, de tijd glijdt voorbij, het is stil, je hoeft niks alleen maar je zelf te gunnen dat er even niks hoeft. Misschien wel bijkomen van een drukke decembertijd of je zelf voorbereiden op een intens voorjaar, jezelf helpen de laatste wintermaanden goed door te komen. Ik nodig je uit.

Na yoga en lunch is er nog genoeg gelegenheid om de middag te vullen met een zenne wandeling op eigen initiatief. Mijn advies: plan in je middag echt die wandeling en ga dan niet te veel sociale dingen ondernemen. Zo maak je er een compleet Zenne zondag van. Er kunnen maximaal 18 mensen mee.