Ben je nieuw bij Yoga Me? 

Mooie Yogi

Misschien zet je met het doorklikken naar deze pagina wel je eerste stap richting de yogamat. Wij hopen van wel omdat we ook jou meer balans en bewustzijn in je leven gunnen. We weten dat yoga heerlijk is, echt iets toe kan voegen als je een (actieve) sporter bent, en je er echt iets van kunt leren als je je uit balans voelt. Yoga is er voor iedereen. Jong, ouder, sportief en totaal niet sportief. 

Yoga Me biedt jou een GRATIS introductie-uur yoga in januari 2019. Voor de datum zie ons rooster. Je kunt hier al je vragen stellen en een weloverwogen keuze maken welke yoga voor jou geschikt is en er achter komen wat yoga voor jou kan betekenen en wat er bij Yoga Me “te doen is”. 

Wil je meteen beginnen dan mag dat natuurlijk ook. Een proefles, of misschien twee, kun je altijd doen door je aan te melden op een van de buttons hiernaast. Je besluit daarna of je een strippenkaart of een passepartout voor onbeperkt yoga gaat aanschaffen. 

**

Meld voor de les altijd blessures of andere dingen waarmee je rekening moet houden aan de docent. (bijvoorbeeld een zwangerschap, hoge of juist lage bloeddruk). Doe je dat liever tevoren dan kun je altijd bellen of mailen. 

Zoekwijzer

Weet dat yoga geschikt is voor echt iedereen: jong, oud, fris, geblesseerd, sportief of totaal niet sportief.

Er is ook yoga voor speciale doelgroepen. Bij Yoga Me zijn specialisten op verschillende gebieden en waarbij je in goede handen bent (denk aan zwangerschapsyoga, yoga voor 55+, tieneryoga, fertiliteitsyoga in privéles setting, ouder kindyoga en partner-yoga).

Heb je interesse in bedrijfsyoga omdat je inmiddels wel overtuigd bent van de meerwaarde van yoga op de werkvloer, lees hier dan meer..

Lees voor je je eerste yogales komt volgen ook de algemene voorwaarden en nuttige tips.

Wil je weten wat anderen over onze yogalessen zeggen, lees dan hier.

Wil je eerst overleggen of heb je nog een vraag: schroom niet te bellen of mailen

Uiteraard volg je YogaMe gemakkelijk op facebook. Klik door op het logo hiernaast en like onze pagina.