Bij Yoga Me kun je ook terecht voor een privéles yoga of yin-coaching.

In onze Yoga Me-app vind je het meest actuele rooster met lessen online (die zullen voorlopig blijven) en lessen in klein gezelschap in de studio. 

Er start een 5-weekse yin-in-person cursus in januari van dinsdag 18 januari tm dinsdag 15 februari. Aanmelden gaat via onze app.


Kortom er is weer steeds meer positieve reuring in de "tent". Online zijn we nooit stil geweest. Live... wat was het een groot verlangen en wat is het fijn dat het voorlopig nog kan. Je bent van harte welkom. 

We gaan mee met de ontwikkelingen. Hopelijk richting meer en meer mogelijkheden in de studio.


Yin en het hart: je hart is je kern, het orgaan verbonden met zelf-liefde en verlangens, met intenties en je intuïtie, het orgaan verbonden met leven (in plaats van overleven). Een orgaan om zo nu en dan eens contact mee te maken en vooral niet bang voor te zijn. Estella organiseert twee YIN EN HET HART workshops op 1 oktober en 17 december (19.30-21.00). Sta je op een kantelpunt in je leven dan zul je aan deze avond(en) veel hebben, en verder is ieder ander welkom. Kosten slechts €12,50, zodat dat geen belemmering hoeft te zijn. De workshops staan in de app om vast aan te melden! 


.........


Vanaf januari zijn er ook heel vroege ochtend yin sessies te volgen: elke woensdag van 7.30-8.15 uur. Heb je een stressvolle baan, erg drukke en overprikkelde dagen? Probeer eens je dag met 3 kwartier yin te starten. Dat moet haast wel verschil gaan maken. Aanmelden gaat uiteraard via onze Yoga Me-app

.....................


Online werken heeft voor veel mensen rugklachten veroorzaakt: een pijnlijke onderrug, of stijve schouders, nekklachten. We geven mede daarom een flink aantal wekelijkse yogalessen voor de rug: yin, yin-yang of yang. Je rug langzaam en met aandacht flexibel, sterker en wat meer positief "in the picture" plaatsen zal je zeker helpen. Wil je niet in een groep, maar meer individuele aandacht? Dat kan uiteraard in een privéles. Neem gerust contact op. 

------------

In het kader van yin-in-business breidt ons aanbod zich uit: naast het reguliere online aanbod wat je zelf kunt regelen en betalen (een mooie break in je werkdag/ werkweek) kun je ook je werkgever vragen om met ons een korting te regelen voor yogalessen die jij in je eigen tijd kunt nemen. (de meeste werkgevers hebben hier een potje voor). Ook kunnen wij een aanbod organiseren speciaal voor je bedrijf (yoga op maat, online of op locatie). In deze tijd waarin gezond leven steeds belangrijker wordt, preventief bezig zijn met een gezond lichaam en een gezonde geest, is yoga steeds meer in je bedrijf brengen een bijzonder goed en gezond idee. Neem gerust contact op om mogelijkheden te bespreken.


_______________________


REGELS WANNEER JE NAAR DE STUDIO KOMT

Kom je naar een les in de studio? Gebruik je gezonde verstand!! Kom dus niet als je ziek bent of dat net bent geweest. Neem een eigen yogamat mee (Ja, dit is de tijd om jezelf te trakteren op een eigen yogamat). Was voor je komt goed je handen en houd vooral ook rekening met de andere yogi's. Iedereen heeft een eigen verhaal, mening en manier van omgaan in deze tijd; houdt daar alsjeblieft rekening mee. 

-------------

Over Yoga Me:

Yoga Me is de yinste yogastudio van het Gooi. Kijk maar eens op ons rooster: er zijn bijna elke dag yin yogalessen en met regelmaat yin workshops/xl yin, yoga nidra. Genoeg om je (dagelijkse) ontspanning bij ons te halen. 

Zoek je yin yoga voor je bedrijf: zie onze pagina Yin in business.


En natuurlijk bestaat er geen yin (stilte, rust, kalm) zonder yang (dynamiek en beweging). En daarom hebben we ook een ruim yang yoga aanbod met (easy en slow) flowyoga en poweryogalessen. 


Yoga is een proces, je groeit er letterlijk van. Zowel fysiek (omdat je veel rekt en strekt en soepeler en sterker wordt), als mentaal (je concentratievermogen neemt toe, je aardt beter, je wordt rustiger, je leert ontspannen). 

Met yoga neem je uitgebreid de tijd voor je zelf, je mind en je lichaam. Dat lichaam verdient om goed verzorgd te worden want tenslotte moet je er je leven lang mee doen. En meer rust in je hoofd zal een stuk lekkerder voelen. Kom jij bij Yoga Me jouw yogaproces volgen?

Yoga Me heet Yoga Me omdat het wat ons betreft altijd over jou gaat. Jij staat of zit op de yogamat en jij volgt jouw pad! Jouw yoga is uniek! Wij zijn er om je daarin een stuk te ondersteunen, inspireren en bewuster te maken. Of dat nou bij ons in de studio in een groeps- of privéles is of op je werk (yin-in-business).

Wat ons betreft is yoga heel "down to earth", niet raar en al helemaal niet zweverig. Zo zijn wij niet en zo geven wij ook geen les. We willen jou een beetje bewuster maken van het prachtige en krachtige lichaam dat je hebt. Je hebt er maar één en daar wil je graag gezond en fit oud mee worden, dus dan kun je dat lichaam maar beter goed verzorgen en graag ook een beetje bewust. 

_________________________


"Na elke yin yogales ontsnapt mij een zucht. Ik ben zo blij dat ik dit gevonden heb. Ik maak best veel mee de laatste tijd en mijn wekelijkse yogalessen helpen mij hier zeker doorheen. Dus dikke dank je wel hiervoor."

"Yoga Me heeft een fijne sfeer, vriendelijke docenten, rust, kundige lessen. Ik voel me in goede handen. En er valt genoeg te kiezen, wat een fijn rooster!!"

______________________

Yoga Me is er voor jou!

- onze groepen zijn niet te groot maar onze aandacht en enthousiasme juist wel. Wil je niet in een groep yoga doen, dan kun je altijd een afspraak maken voor een privéles.

- doordat we met strippenkaarten werken betaal je alleen voor de lessen die je daadwerkelijk volgt. Geen abonnementen of inschrijfgeld, geen contracten, geen opzegtermijnen.

- spontaan langskomen voor een proefles mag. Wil je advies over een les of heb je een vraag? Mail naar estella@yoga-me.nl of bel 06-13911936.

- alle docenten zijn goed opgeleid, doen zelf regelmatig bijscholingen en zijn altijd op zoek om zelf geïnspireerd te blijven. Dat maakt dat onze lessen fris en afwisselend zijn. We willen jou graag aansteken met ons enthousiasme voor yoga en laten voelen hoeveel goeds yoga voor jou kan betekenen. 

- heb je het beeld dat yoga iets zweverigs is? Nou nee, ik kan wel stellen dat al onze docenten met beide voeten op de grond staan en ook weten hoe belangrijk dat is, goede gronding. Vanuit deze basis geven wij les, de yinne en de yange yogalessen. 


Wij geven in onze studio groepslessen. Voor privélessen, groepslessen in een besloten groep, of yin-in-business kun je apart afspraken maken. We plannen graag een datum met jou.  

De studio van Yoga Me is te huur voor yogagerelateerde activiteiten. Neem daarover gerust contact op.

Yoga Me is ook op facebook. Like de YM pagina om nog makkelijker en sneller op de hoogte te blijven. 

Yoga Me is onderdeel van Bivag Locator/YinAcademy.