Yoga Me in een bijzondere tijd

2 juni: zo langzaam aan versoepelen de regels en zijn er inmiddels weer mogelijkheden voor buitenyoga en Mind-Walk. Uiteraard blijft het online aanbod staan. Het meest actuele aanbod vind je op deze pagina. Daarin staan alle online en offline yogalessen, de specials (combi's met lunch) en zomer-mindwalk avonden.

Tot en met eind augustus blijven alle proeflessen gratis. Bovendien kun je tegen gereduceerd tarief een zomer-passepartout aanschaffen: €100,- voor onbeperkt on-en af en toe offline yoga in juni, juli en augustus. Via deze link kom je op onze Yoga Me app om zo'n kaart aan te schaffen. Heb je nog geen account dan wordt gevraagd dit eerst aan te maken. Bij vragen of problemen horen we het graag. 


Er zijn in de zomertijd en het vroege najaar een aantal buitenyoga-met-vegan-lunch specials ingepland. Dit hebben we afgelopen jaren met veel plezier gedaan samen met Marlies van De Plantenkeuken. De locatie is Kas&Co, Kromme Rade 5 in Kortenhoef (naast intratuin). Kosten €27,50 voor een uur yin yoga in de buitenlucht en daarna een overheerlijke luxe vegan picknicklunch. Vanwege deze tijd en maatregelen moet je je eigen yogamat (of alternatief), evt deken en kussen meenemen en is er slechts plek voor 8 deelnemers. Aanmelden alleen via estella@yoga-me.nl 

Voor informatie over yin-in-business scroll naar onderaan deze pagina.

We leven in een tijd waarin het mega belangrijk is om gezond te blijven en een goed immuunsysteem te hebben en houden: flexibel meebewegen met snelle veranderingen en een uitgedaagd aanpassingsvermogen worden van ons gevraagd.

Yoga Me, als yinste yogastudio, biedt in deze periode vrijwel dagelijks yin yoga en ook easy flow en "ontspannen ademen" lessen aan. Stress is niet ok voor je immuunsysteem. Kortdurende stress is geen probleem (de stress die je nodig hebt om te vluchten of te vechten). Stress die langer duurt zeer zeker wel. Het maakt je ongezond, verzwakt je immuunsysteem en bovendien maakt het je wellicht geïrriteerder dan nodig. Uiteindelijk verzwakt stress jouw lichaam (en je mind niet te vergeten) terwijl je dat juist nu wilt versterken op elke mogelijke manier.

Yoga Me biedt dus bijna elke dag yoga op diverse tijdstippen. Heel af en toe is er een dag geen les, maar dit zijn de uitzonderingen. Ik (Estella) snak zelf dagelijks naar mijn portie yoga, maar heb ook af en toe enorm behoefte aan een offline dag. 

Ik boek lessen per week in. Dat komt omdat ik de lessen vanuit huis geef en daarbij rekening heb te houden met de agenda's van mijn huisgenoten. Het meest actuele rooster vind je elke week op fitmanager

Omdat de studio gesloten is, zijn er nog tot en met 5 april dagelijks 1 of meer gratis lessen via zoom.us. Gratis omdat we onze yoga vol overtuiging én met zoveel mogelijk mensen willen delen.

Maar omdat onze kosten ook doorlopen en ook wij door moeten leven (leven kost geld!) gaan we vanaf maandag 6 april weer over op betaalde lessen:

 • ben je al klant en heb je nog een strippenkaart of passepartout lopen dan kun je de lessen vanaf 6 april boeken als altijd (via fitmanager). Lees even door naar de tekst hieronder.
 • ben je al klant maar is je kaart op, dan koop je via fitmanager in de shop een kaart tegen gereduceerd tarief (een strippenkaart voor 7 lessen, passepartout voor 1 maand, een losse les). Is je kaart na deze bijzondere tijd nog niet "op" dan gebruik je die daarna gewoon door in de studio. Lees even door naar de tekst hieronder.
 • ben je nog geen klant bij Yoga Me dan kun je in deze tijd een gratis proefles doen. Klik op de volgende link, boek een les, "koop" een gratis eenmalige proefles. Wil je meer lessen? Dan doe je wat hierboven staat bij reeds bestaande klant. Lees ook even de tekst hieronder.


Hoe werken de digitale lessen:

 • Je boekt een les via fitmanager
 • Je ontvangt in je mailbox (check evt je spam) een mail die je goed door moet lezen.
 • In die mail staat een code en vanaf 6 april ook een wachtwoord voor de betreffende les
 • Activeer ruim voor de les de gratis app Zoom.us
 • De link/code brengt je naar de digitale yogaruimte van mij op zoom.us, met het wachtwoord krijg je toegang.
 • Ik ben er ongeveer 15 minuten tevoren. 
 • Creëer een fijne yogaplek voor jezelf. Voor yin volstaat een deken, kleedje oid en een kussen of stapel dekens om op te zitten. Voor de flow lessen is een yogamat wel fijn. Geen yogamat hebben is dus geen reden om niet mee te yinnen.
 • Voel dat in deze tijd je yoga nemen juist belangrijk is. DAAR DOEN WE HET VOOR!!!! Juist in moeilijke crisis tijden leer je veel op je yogamat. Mocht je niet overtuigd zijn dan help ik je graag!!!
 • Je hebt in zoom.us de mogelijkheid om geheel anoniem mee te doen. Je kunt je camera en geluid uitzetten en zelfs evt je naam veranderen. Ik vind dat prima maar wel heel fijn als je mij (in vertrouwen) laat weten dat jij het bent die onder de naam ? meedoet.
 • Overigens heb ik met opzet gekozen voor een les constructie die het meest overeenkomt met niet digitale lessen: we kunnen elkaar even aankijken, begroeten, ik kan jou zien en jij mij. Die verbinding is juist nu enorm belangrijk.
 • ALLE PROEFLESSEN BLIJVEN GRATIS. DUS KEN JIJ IEMAND DIE ENORM AAN HET STRESSEN IS, GEEN DRAAI KAN VINDEN IN DIT NIEUWE LEVEN, NODIG HEM/HAAR DAN UIT MEE TE DOEN. HET ZOU ZOMAAR IEMANDS GEZONDHEID TEN GOEDE KUNNEN KOMEN.
 • Yoga Me gaat zorgvuldig om met je privacy gegevens, ook in dit online/digitale tijdperk. Als je aansluit bij een online yogales ga je nooit beeldmateriaal (video of stilstaand beeld) opnemen en/of kopiëren en doorsturen. Laten we ajb allemaal zorgvuldig hiermee omgaan. Merk ik dat dit fout gaat dan ben ik genoodzaakt per direct te stoppen met de online yogalessen. Dat zou absoluut niet fijn en mijn bedoeling zijn.


Yin in business

Al een aantal keren heb ik in de afgelopen weken teams bij elkaar gezien op de digitale yogamat. In een lunchpauze, als afsluiting van een week en aan het begin van weer een week thuis werken. De voordelen van yin in business zijn misschien in deze bijzondere tijd nog sterker dan in normale tijden.

Informeer mij gerust over de mogelijkheden. En bekijk ook de pagina yin-in-business.