Teacher training "Hoe integreer je een zwangere in jouw reguliere les"

Docent Liese van Dam

Komt terug in 2017, meer info over data etc. volgt in het voorjaar van 2017.

Kosten € 95,- inclusief BTW en inclief handout. (na betaling is je plaats gereserverd). Aanmelden kan alleen via de mail: info@yoga-me.nl.

De workshop is in het Nederlands en in klein gezelschap (maximaal 15 personen)

De workshop is interessant voor voor alle yogadocenten, maar ook voor bijvoorbeeld pilatesdocenten die met (jonge) vrouwen werken.

Voel jij je als yogadocent zeker wanneer een leerling je verteld dat ze zwanger is en jouw les wil blijven volgen? Weet je welke vragen je moet stellen? Hoe pas je asana's en pranayama aan? Mogen bandha's wel of niet? Mag je je buikspieren eigenlijk wel gebruiken tijdens de zwangerschap? En hoe zit het nu met bekkenpijn? Krijg een antwoord op al deze vragen en meer. Wist je bijvoorbeeld dat de ujjayi ademhaling tijdens de zwangerschap heel erg gunstig is om te doen, maar dat het belangrijk is om tijdens de ujjayi de bandha's achterwege te laten? Leer tijdens de workshop waarom dit is. Lees meer

Van deelnemers: "De workshop is een echt eye-opener en vooral ook heel praktisch toe te passen. Ik ben nu zelfverzekerder als zwangere dames in mijn lessen komen. Ik kan meer begeleiding geven dan ‘voel maar wat voor jou goed is, blijf binnen je grenzen’. Liese is een prettige en kundige docente. De hand-out en de opbouw van de twee middagen zijn heel duidelijk en makkelijk te gebruiken als naslagwerk. Kortom; een aanrader om te doen!"