Werken aan een soepele rug middels yin yoga

Zondag 9 december van 13.30-16.00 uur (graag aanmelden voor 3 december)

Docent Manja Weijers (yin yogadocente en fysiotherapeute)

Kosten: € 35,- (maximaal 14 plekken, na betaling is je mat gereserveerd)

Meedoen?: mail eerst estella@yoga-me.nl


Deze workshop yin yoga/ extra lange yin yogales is bedoeld voor iedereen die wel eens worstelt met pijn in rug en/of schouders, die wel eens of structureel last heeft van stijfheid in nek/schouders of rug. 

Je leert luisteren naar waar je wervelkolom en gehele rug behoefte aan heeft. We gaan aan de slag met yin yogahoudingen om de gehele wervelkolom los te maken. Er zal meer ruimte ontstaan in de borstkas waardoor de adem beter kan stromen en er meer ontspanning kan ontstaan. De stressrespons zal verminderen waardoor je meer ruimte gaat ervaren. Een positieve beweging dus.

Je onderrug krijgt meer vrijheid om te bewegen en dat ga je ook merken in je heupen die losser aan gaan voelen. Pijn en stijfheid gaan op termijn verdwijnen. 

"Ik heb al een aantal van mijn klanten naar Manja doorgestuurd omdat ze veel weet van rugklachten, scorliose en meer. Wil jij het heft weer in eigen handen krijgen, tools krijgen om van je rugpijn af te komen, meld je dan aan. Je bent in goede handen."


Manja
: "Tijdens mijn lessen en behandelingen combineer ik altijd mijn achtergrond als yin yogadocent en fysiotherapeut. Ik zie het niet los van elkaar. Als therapeut vind ik het fijn om mensen te helpen en om te onderzoeken wat het lichaam nodig heeft. De zachtheid van yoga kan daarbij vaak helpen. Yoga is mijn passie. Yoga geeft me ook veel rust en ontspanning. In de yoga lessen probeer ik altijd de cursisten uit te dagen op een verantwoorde manier. Allignment en bewust bewegen vind ik erg belangrijk, maar bovenal liefde en compassie voor jezelf tijdens de les en daarbuiten." (van www.manjaweijers.nl) . Manja schreef het boekje "beweeg beter" dat is te verkrijgen via haar website.