Ademen en (yin) yoga: ontspanning, overgave en extase

Docent: Arno ten Veen

Zondag 14 oktober van 12.00 - 14.00 uur

Kosten € 25,- (of met 10% korting als je een Yoga Me passepartout hebt)

Opgeven: mail estella@yoga-me.nl (na betaling is je mat gereserveerd).

De praktijk leert ons dat yogi’s tijdens de beoefening van yoga poses hun aandacht vooral richten op het lichaam. Bewust ademen schiet er meestal bij in. Deze workshop helpt je daar definitief verandering in aan te brengen. Arno ter Veen (www.ademenextase.nl en www.ademheling.com) biedt ons een interessante ademworkshop "ontspanning, overgave en extase". 

Door middel van een eenvoudige en diepgaande ademhalingstechniek – Rebirthing, ofwel de Bewust Verbonden Ademhaling – ervaar je Totale Ontspanning, Overgave en Extase! Je herstelt het contact met je lichaam en overtollige spanning verdwijnt met elke adem al tintelend steeds verder uit je lichaam. Alles in je komt weer tot leven, begint te bruisen en te vibreren, tot het punt waarop je je in diep vertrouwen volledig kunt overgeven. Het denken stopt… en Extase ontstaat als vanzelf.

Arno leert ons een stappenplan:

Stap 1: kennis maken met de Bewust Verbonden Ademhaling en ervaar de helende kracht van je adem. Bewust ademen herstelt en verdiept het contact met je lichaam.

Stap 2. combineer adembewustzijn en Yin Yoga poses. Nu je meer adem- en lichaamsbewustzijn hebt gecreëerd leer je door te ademen terwijl je Yin Yoga poses beoefent. Je brengt de energie van de adem diep je cellen in.

Stap 3: Bewust Verbonden Ademen. We eindigen weer met alle aandacht voor de adem. Je Natuurlijke Ademhaling herstelt zich en je ware Zelf (Spirit, Ziel) komt tevoorschijn.  

Arno heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke groei, ademwerk, meditatie en yoga. Hij heeft een adempraktijk in Weesp en verzorgt yogalessen in Weesp, Amsterdam en op nog veel meer plaatsen.