Workshops/ cursussen/events

Onder aan dit rooster staan een aantal workshops maar zeker niet allemaal. Klik in het rooster om op de pagina van de andere workshops te komen. Meedoen? Een mail is genoeg om je aan te melden of meld je aan via fitmanager. Na betaling is je plaats definitief gereserveerd. 

Om je aan te melden kun je terecht op onze fitmanager of je stuurt een mail. Na betaling is je workshop/bijeenkomst/reservering compleet.

Kijk ook op onder de tab yogaretreats voor een paar heerlijke yoga-ervaringen.

maart


zaterdag

21 maart

9.00 - 10.30

Mind-Walk 10 daagse cursus (tm 20 juni)zaterdag

7 maart

11.45 - 12.45

ouder kind yoga met Het Yogapaleisvrijdag 

20 mrt

19.15 - 21.45

xl yin en yoga nidra (lente) VERVALTapril


vrijdag

3-5 apr


yogaweekend Vlielandvrijdag

10 apr

19.15 - 21.45

xl yin en yoga nidra (lente)zaterdag 

11 apr

15.30 - 16.45

Paaszaterdag yin yogazaterdag

18 apr

11.45 - 12.45

ouder kind yoga met Het Yogapaleismei 


zaterdag

9 mei

15.00 - 16.30 

yin 50+ workshop "geniet van de lente"zondag

10 mei

10.00 - 11.30

moederdag yin yoga (geen extra kosten)
 
GRATIS Introductiebijeenkomst yoga 

Docent: Estella

Zaterdag 11 januari 2020: 12.00-13.00 uur

Kosten €0,- 

Aanmelden is niet nodig, kom gewoon lekker binnenlopen. Een kopje thee staat voor je klaar

In januari 2020 is er weer een introductie-uur yoga. Op dit uur kun je vrij naar binnen lopen, je vragen stellen. Samen met ons er uit komen welke yogavorm het meest geschikt is, wat yoga voor jou kan betekenen en wellicht heb je nog persoonlijke vragen die we kunnen beantwoorden. Er wordt GEEN yoga gedaan. Ben je vooral geïnteresseerd in Mind-Walk? Ook dan ben je op deze middag van harte welkom met vragen.

Deze introductie-bijeenkomst is leuk voor iedereen die nieuwsgierig is naar yoga, voor sportieve mensen die naast hun sport yoga willen gaan doen (goed idee voor duursporters en krachtsporters!). en interessant voor mensen die juist meer interesse hebben in ontspanning, de mindfulle kant van yoga!. Yoga is gezond en dat merk je als je doorzet en steeds weer opnieuw die mat op gaat. Je bent van harte welkom. Je kunt van alles vragen over yin yoga, yang yoga, flow en poweryoga, stoelyoga, tieneryoga, kinderyoga, ouderkind yoga op locatie... 


54 zonnegroeten

Docent: Estella

Maandag 23 december 8.30-9.45

Aanmelden gewoon via fitmanager en kan nu al. Geen extra betaling

Maximaal 10 deelnemers (minimaal 4)

Voor iedereen toegankelijk, absoluut beginnersproof

Het ritueel van zonnegroeten, 108, wordt regelmatig gedaan. Vaak om iets af te sluiten of iets nieuws te beginnen. Het getal 54 is minstens zo magisch als het getal 108. En omdat 108 zonnegroeten velen afschrikt is 54 zonnegroeten misschien iets toegankelijker, en minstens zo mooi.

Hoe mooi is het om in deze donkerste periode de schaars aanwezige zon te groeten in een prachtige meditatie in beweging. Iedereen kan het. De serie is prachtig in haar eenvoud. Je bent van harte welkom om op deze vroege zondagochtend met ons mee te doen. Deze serie in deze tijd van het jaar zal je energie en warmte geven, zal je focus geven en als een geslaagde uitdaging voelen (wellicht uit je comfortzone). 

Je kunt je zelf daadwerkelijk versteld doen staan. Iedereen met een beetje basisconditie kan meedoen. Wil je tevoren een keer "oefenen"? Kom meedoen met een power- of flowyogales.