Om een yogales te kunnen volgen, kies je een les uit het rooster. Je kunt eenmalig 1 of 2 proeflessen boeken. Aanmelden gaat altijd via onze Yoga Me app. Open de link, maak een account aan (volg de instructies of lees je eerst in op deze pagina. Het aanschaffen van proeflessen, losse lessen, strippenkaarten en passepartouts verloopt ook altijd via de app. Je betaalt veilig via I-deal. 

Mocht je een reden hebben om liever niet via I-deal te betalen dan kan ik je een tikkie sturen die je voorafgaand aan de les betaald hebt, of je neemt cash geld mee. Graag even tevoren overleg.
Laat dit dus altijd tevoren weten (via mail of bel). Zonder betalen kun je jezelf namelijk niet inboeken voor een les. Kom dus niet zomaar langs. In deze tijd is het des te belangrijker dat we het maximale aantal matten in de les hanteren en niet meer. 

Tarieven Yoga Me

Het rekeningnummer van Yoga Me is NL 83 TRIO 0379274752 tnv Yoga Me.

Voor prijzen van workshops, yoga-evenementen, cursussen en lessen van Anoeska, Suzanne, Hristina en Sandra scroll naar onderaan deze pagina.

** 

Wij streven naar betaalbare en toegankelijke yoga voor iedereen, daarom betaal je bij Yoga Me geen inschrijfgeld en geen administratiekosten. Je hebt bovendien geen opzegtermijn. Let wel op de beperkte houdbaarheid van de strippenkaarten (2 of 3 maanden) en passepartouts (1, 3 of 6 maanden). Kun je maar incidenteel naar yoga komen, dan is per losse les betalen ook een mogelijkheid. Koop je via onze Yoga Me app een proefles, twee proeflessen of losse les dan mag je die binnen een maand na dag van aankoop gebruiken.

Alle kaarten zijn persoonsgebonden, dus alleen voor jou. 

**

Prijzen groepslessen: 

Proefles    = € 10,00 (eenmalig) 

Online proefles = € 5,- (eenmalig)

Twee proeflessen = €17,50 (binnen 1 maand op te nemen)

Losse les    = € 12,- 

6 lessen    = € 60,- (€ 10,00 per les, kaart op te maken binnen 2 maanden)

10 lessen    = € 92,- (€ 9,20 per les, kaart op te maken binnen 2 maanden)

6 lessen     = € 70,- (€ 11,66 per les, kaart op te maken binnen 3 maanden)

12 online lessen = € 92,- (€7,65 per les, kaart op te maken binnen 2 maanden)

Passepartout    = € 64,95 (onbeperkt yoga voor 1 maand) 

Passepartout    =  € 178,95 (onbeperkt yoga voor 3 maanden)  

Passepartout    = € 330,- (onbeperkt yoga voor 6 maanden) 

Prijzen XL yin = €17,50 (zie rooster voor data)


Jongeren tm 23 jaar : 

6 lessen     = € 50,- € 8,33 per les, voor jongeren tm 23 jaar, kaart op te maken binnen 2 maanden), ook deze kaart koop je tegenwoordig in onze App.


Prijzen Mind-Walk

Cursus van 7 bijeenkomsten altijd €80,-. Is een achtste bijeenkomst nodig vanwege het weer dan is deze uiteraard gratis. Kom je met twee? Dan betaal je elk €75,-.

Eenmalige Mind-Walk avonden kosten €12,50 per persoon per keer.


Prijzen privélessen

Privéles (volwassenen of ouder kind) € 50,- per uur en € 35,- p.p. bij een duoles.

Privéles € 35,- per uur voor mensen jonger dan 18 jaar.

Yin yoga coaching (3 x 5 kwartier) = €170,- voor 3 bijeenkomsten.


Prijzen groepslessen besloten groep 

Tot en met 8 personen € 90,- per uur (incl. thee en iets lekkers)

Met 9 t/m 15 personen € 155,- per uur (incl. thee en iets lekkers)

Wil je een ouder kind yoga les op locatie? Bel dan even, we overleggen over de prijs. Deze is afhankelijk van de groepsgrootte en locatie. (bij Yoga Me of juist niet, afstand van Hilversum etc)


Het rekeningnummer van Yoga Me is 

NL 83 TRIO 0379274752

**

Cadeaukaart:

Cadeaukaarten zijn verkrijgbaar, prijs is de waarde van een losse yogales, workshop of 1 van onze kaarten (zie boven). Wil je de kaart als geurig cadeaupakket ontvangen (inclusief leuke extra's in een mooie verpakking) dan is de prijs €5,- hoger. Bel of mail wat je precies wilt ontvangen. We hebben deze pakketten niet op voorraad, maar maken op aanvraag en met alle liefde iets speciaals naar jouw wens!

Heb jij een cadeaukaart gekregen?: neem contact met ons op hoe je je kaart het gemakkelijkst om kunt zetten in lessen. We overleggen graag.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een les? Schroom dan niet om te mailen of te bellen. 


**

Bij alle onderstaande lessen gaan de aanmeldingen en betalingen altijd via de docent zelf. 

Prijs BBBasiscursus van Fit en Vrolijk en Triple flow: altijd gratis proefles, € 79,- voor 10 lessen. Neem contact via anoeska@fitenvrolijk.com 

Prijs zwangerschapsyoga: zie pagina