Relax yoga weekend Vlieland

28-30 januari 2022

Westcord Strandhotel Seeduyn Vlieland

Aanmelden: stuur een mail naar estella@yoga-me.nl. Meldt dat je mee gaat en met wie (op basis van twee persoons kamers). Ik stuur je gegevens door naar mijn contactpersoon bij het Westcord-hotel en met hen regel je de rest (welke kamer, betaling etc.). Meld je alsjeblieft eerst via mij aan; ik krijg per aangemelde klant (door mij zelf) een kleine vergoeding, doe je mij een groot plezier mee. 

Prijzen vind je op de site van het hotel (betalingen lopen NIET via Yoga Me, maar via Westcord hotel).  

Alle info over het arrangement vind je op deze pagina: https://westcordhotels.nl/yoga-op-vlieland/

Gedurende het weekend worden er 4 yogalessen gegeven door Estella Derkx, vermoedelijk vooral yin yoga en een beetje easy flowyoga. Als er geen yoga is, heb je alle tijd aan je zelf, niks is verplicht (ook de yoga niet, dus een les missen mag). Er is een uitgebreide en zeer luxe spa en natuurlijk een prachtige natuur buiten. Het hotel ligt pal aan zee. Uitwaaien, wandelen, genieten, echte stilte of juist het dorpje bezoeken, bijslapen, lezen, het eiland verkennen, niks doen, alles kan. 

Kortom, heb je zin en behoefte aan een heerlijk weekend weg, even alleen tijd voor je zelf, ga mee. Je zult er van opknappen. Je bent van harte welkom.

WEEKEND NAAR VLIELAND IN CORONATIJD: het hotel Seeduyn is een ruim en groot Westcord hotel. De kamers zijn ruim, de eetzalen zijn ruim, de yogazaal heeft ruim plek (en bovendien een zeer relaxed uitzicht op de woeste januari-Noordzee). Er worden voor dit weekend maximaal 20 personen toegelaten, meer echt niet. Vlieland is in januari zeker niet op z'n drukst. Mijn mening: een weekend met veel yoga, helemaal tot jezelf komen en eens flink verwennen draagt een enorm goed steentje bij aan je immuunsysteem!! Dus is sowieso ook nu een goede keuze.