Relax yoga weekend Vlieland

3-5 april 2020

Westcord Strandhotel Seeduyn Vlieland

Aanmelden: stuur een mail naar estella@yoga-me.nl. Meldt dat je mee gaat en met wie (op basis van twee persoons kamers). Ik stuur je gegevens door naar mijn contactpersoon bij het Westcord-hotel en met hen regel je de rest (welke kamer, betaling etc.). Meld je alsjeblieft eerst via mij aan; ik krijg per aangemelde klant (door mij zelf) een kleine vergoeding, doe je mij een groot plezier mee. 

Prijzen vanaf €199,- per weekend (betalingen lopen NIET via Yoga Me, maar via Westcord hotel).  

Alle info over het arrangement vind je op deze pagina: https://westcordhotels.nl/yoga-op-vlieland/

Gedurende het weekend worden er 4 yogalessen gegeven door Estella Derkx, yin yoga en easy flowyoga. Als er geen yoga is, heb je alle tijd aan je zelf, niks is verplicht (ook de yoga niet, dus een les missen mag). Er is een uitgebreide spa en natuurlijk een prachtige natuur buiten. Het hotel ligt pal aan zee. Uitwaaien, wandelen, genieten, echte stilte, bijslapen, lezen, het eiland verkennen, niks doen, alles kan. 

Kortom, heb je zin en behoefte aan een heerlijk weekend weg, even alleen tijd voor je zelf, ga mee. Je zult er van opknappen. Je bent van harte welkom.