Mind-Walk* Het Gooi


Mind-Walk is een outdoor activiteit: een combinatie van wandelen (diverse meditatieve en bewuste wandeltechnieken), meditatie, toegankelijke easy yoga (gericht op bewust bewegen, rekken en strekken), ademtechnieken, visualisaties, ontspanningsoefeningen, oefeningen uit de mindfulness. Het doel is niet persé om kilometers te maken, daarom is Mind-Walk uitermate geschikt voor geoefende en minder geoefende wandelaars. 

Het mooist is het als je Mind-Walk kunt doen in de natuur. Maar dat hoeft niet. Je kunt ook aan de wandel gaan in je eigen wijk, een park en als het echt niet anders kan zelfs in je eigen huis. Hoewel buiten natuurlijk enorm de voorkeur heeft.


"je hoofd leeg lopen, de tijd nemen voor jou!, dat is de eigenlijke basis van Mind-Walk"

"Mind-Walk in je lunchpauze is een echt cadeau, zo simpel en toch knap je er zo van op!!"

"Eens even bewust van alles, je lijf, je hoofd, je adem.. zoooo dat is lekker!!!"


In deze tijd is het eigenlijk onmogelijk om een reguliere Mind-Walk training in te plannen. Dan mag je weer wel met een groep buiten lopen, dan weer niet. We organiseren voorlopig dus helaas geen nieuwe 7-weekse training. 

Zolang het mag kun je wel een privésessie Mind-Walk bij mij boeken. Al wandelend neem ik je mee op weg. Tevoren bepalen we samen een mooi thema en jij krijgt een heerlijke wandeling (van jezelf cadeau) met genoeg inhoud om wellicht daarna nog een poos mee bezig te zijn. Behoefte aan meer dan 1 privé Mind-Walk? Geef dat meteen aan. Onze agenda is meestal goed gevuld, hoe eerder we data plannen hoe beter en hoe meer er is om je op te verheugen.

---

Mind-Walk voor bedrijven

Hoe tof dat dit kan in deze tijd: samen met jouw bedrijf organiseer ik graag een online Mind-Walk. Hoe dan? Ik verbind me met je collega's via Zoom, we spreken een bepaalde tijd af wanneer we samen op pad gaan. Elk op een eigen plek en feitelijk kan dat vanaf overal in Nederland. Ik loop hier, en alle mee-wandelaars lopen tegelijk elders een eigen pad. Een tof voorbeeld van meebewegen met wat deze tijd van ons vraagt.  

De reacties zijn zeer goed. Men vindt het heerlijk. En dat is het ook. Mind-Walk kan de manier zijn om even helemaal losgetrokken te worden van je werk waardoor je erna weer fris, opgewekt en helder verder gaat achter je laptop (thuis of op kantoor) met werk, vergaderen etc. 

Er is niets meer nodig dan een opgeladen telefoon, toegang tot Zoom, oortjes en schoenen om mee te wandelen. Kortom Mind-Walk aanbieden voor je collega's is een toegankelijke creatieve en mega gezonde manier om te voorkomen dat de goede sfeer en de goede moed ons in de schoenen zakt. 

Mind-Walk voor bedrijven past perfect in de filosofie van mijn Yoga Me: onze passie is yin yoga (vertragen, verstillen, tijd en oprechte aandacht voor jezelf, wat drijft jou, wat heb je nodig etc...), Mind-Walk is onze outdoor yin-in-business.

Om lekker te kunnen werken, met de juiste focus, helderheid en goede energie moet je af en toe ook even iets anders doen, je aandacht en focus verplaatsen, anders bewegen, even helemaal uit dat hoofd. Dat helpt echt. Geen yang zonder yin zouden we dat in yogatermen noemen.

Neem voor meer informatie of een offerte contact op via estella@yoga-me.nl.