Mind-Walk* Het Gooi


GOED NIEUWS

Buiten zijn met andere mensen is veilig en mag weer volop. Deze zomer zijn er 3 Mind-Walk zomeravonden ingepland. Vier momenten om in een kleine groep (maximaal 8 mensen) te ontmoeten en te ont-moeten. Je kunt alle drie de avonden meedoen maar een keertje instappen mag ook.

Na de zomer op zaterdag 26 september start er een nieuwe 7-weekse Mind-Walk training. Zie hieronder.

De Mind-Walk zomeravonden zijn altijd van 18.45 tot 20.30 en in de buurt van Hilversum.

Data: 21 en 28 juli en 1 september.

Aanmelden mag per mail: estella@yoga-me.nl of via onze nieuwe Yoga Me-app. Geef altijd door of er bijzonderheden zijn (loop je met een stok? Heb je klachten aan je knie? of iets dergelijks)

Kosten €12,50. Je bevestigt je aanmelding wanneer je betaald hebt. Er kunnen maximaal 8 mensen mee lopen omdat we graag een kleine groep houden.


---

Op zaterdag 26 september start er een nieuwe Mind-Walk van 7 weken, 7 mooie thema's, 7 mooie nazomer en herfstwandelingen. Een prachtig seizoen om buiten te zijn. 

De data zijn 26 september (9.00-10.30) en 3, 24 oktober, 7, 14 en 21 november steeds van 9.30-11.00 uur!!!

Kosten €80,- per persoon. Meld je met twee aan dan betaal je elk €75,-.

Aanmelden start met mailen naar estella@yoga-me.nl of via onze Yoga Me app.

Maximaal 9 personen omdat we van kleine groepen houden. We gaan van start bij minimaal 5 personen.Mind-Walk is jezelf in balans wandelen. Een cursus bestaat altijd uit zeven thematische wandelingen en is uiteraard altijd buiten. We wandelen altijd behalve bij extreme gladheid of voorspeld onweer: er zal dan een extra datum geprikt worden in overleg om in te halen. 

Mind-Walk is enorm geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan rust in beweging, mediteren in beweging, stilte in beweging. En uiteraard is er ook genoeg tijd om andere mede wandelaars te ontmoeten. Is jouw batterij met regelmaat overvol en ontbreekt het je aan discipline om bijvoorbeeld te gaan mediteren dan is deze outdoor training uitermate geschikt voor jou.

Mind-Walk beoefen je in een groep, je krijgt steeds weer andere oefeningen en soms is er een herhaling. De meeste oefeningen zijn zo eenvoudig dat je ze ook "mee naar huis" kunt nemen en kunt gaan doen als je een overvol hoofd hebt, of behoefte hebt aan stilte in beweging. 

Mind-Walk is uitermate geschikt voor mensen die mediteren of mindfulness beoefenen lastig vinden maar wel behoefte hebben aan rust, meer balans, tijd voor zich zelf, tijd in de natuur, beter slapen, een meer fit gevoel. Door het beoefenen van Mind-Walk ga je je hoofd leren leegmaken, voelen waar er spanning zit in je lichaam en deze leren los te laten en ga je (weer) meer genieten in het moment en uiteraard ook van de prachtige natuur om je heen. 

Stel je eens voor waar je allemaal zomaar aan voorbij loopt omdat je in je hoofd zit, gewoonweg geen oog meer hebt voor de schoonheid die je passeert als je weer in het bos loopt waar je wellicht al tig keer bent geweest. Hoe mooi is het als je daar weer fris naar leert kijken. Alleen deze winst is een mooie om deel te gaan nemen. 

Je hoeft geen geoefend wandelaar, yogi of meditatiebeoefenaar te zijn om deze cursus te kunnen volgen. De yoga en meditatie oefeningen zijn te doen voor en aan te passen aan iedereen. De wandelingen zijn maximaal 3 tot 5 kilometer, soms iets korter, soms iets langer.

Loop je met een stok, of twee stokken, dan ben je ook van harte welkom.


*Mind-Walk is een concept in elkaar gezet door Jacqueline Smeets van www.Mind-Walk.nl. Met enorm veel plezier heb ik haar programma tot me genomen omdat ik zelf al jaren weet dat wandelen een perfecte en gezonde manier is om uit je hoofd en in je lijf te komen, maar ook om meer rust te krijgen en om in contact te komen met anderen. Met een eigen sausje gebaseerd op mijn ervaringen als (yin) yogadocent, wandelen en mediteren geef ik met liefde deze training en de vele voordelen daarvan aan je door.