Mind-Walk* Het Gooi


GOED NIEUWS

Omdat buitensporten en samen komen weer mag vanaf 11 mei gaan we van start met een nieuwe verkorte Mind-Walk training. 

Ben jij dat "ommetje lopen" in je uppie of met maximaal 1 ander ook wel zat?  Wil je in onze prachtige omgeving (Het Gooi) weer eens wat anders: buiten, gezond, in beweging (maar niet te), een mix van wandelen, meditatie, yoga, mindfulness, fijne mensen, mooie oefeningen!! 
Op dinsdag 19 mei gaan we van start met een Mind-Walk training van 7 bijeenkomsten. We wandelen steeds in de omgeving van Hilversum op locaties die goed per fiets, eventueel auto te bereiken zijn. :

Start 19 mei tm 30 juni, altijd van 18.45-20.15 uur (we wandelen altijd behalve als het onweert, dan prikken we in overleg een vervangende datum).

Kosten €70,- per persoon. Meld je met twee aan dan betaal je elk €65,-.

Aanmelden start met mailen naar estella@yoga-me.nl.

Maximaal 9 personen omdat de groep niet groter mag zijn dan 10 mensen! We gaan van start bij minimaal 4 personen.


VERVALLEN WEGENS CORONA De tweede Gooise Mind-Walk training start op zaterdag 21 maart om 9.00 uur buiten bij de yogastudio. We lopen telkens een ander stuk maar altijd in Hilversum of de directe omgeving en bereikbaar met fiets en auto. 

Ben jij er bij? Meld je aan door te mailen naar estella@yoga-me.nl.

Mind-Walk is jezelf in balans wandelen. Een cursus bestaat altijd uit tien thematische bijeenkomsten en is altijd buiten. Er zal een elfde bijeenkomst ingepland worden voor het geval we een moeten cancelen vanwege te slecht weer (onweer of extreme gladheid zijn wat mij betreft redenen om de bijeenkomst te cancelen).

Mind-Walk is enorm geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan rust in beweging, mediteren in beweging, stilte in beweging. En uiteraard is er ook genoeg tijd om andere mede wandelaars te ontmoeten. Is jouw batterij met regelmaat overvol en ontbreekt het je aan discipline om bijvoorbeeld te gaan mediteren dan is deze outdoor training uitermate geschikt voor jou.

Mind-Walk beoefen je in een groep, je krijgt steeds weer andere oefeningen en soms is er een herhaling. De meeste oefeningen zijn zo eenvoudig dat je ze ook "mee naar huis" kunt nemen en kunt gaan doen als je een overvol hoofd hebt, of behoefte hebt aan stilte in beweging. 

Mind-Walk is uitermate geschikt voor mensen die mediteren of mindfulness beoefenen lastig vinden maar wel behoefte hebben aan rust, meer balans, tijd voor zich zelf, tijd in de natuur, beter slapen, een meer fit gevoel. Door het beoefenen van Mind-Walk ga je je hoofd leren leegmaken, voelen waar er spanning zit in je lichaam en deze leren los te laten en ga je (weer) meer genieten in het moment en uiteraard ook van de prachtige natuur om je heen. 

Stel je eens voor waar je allemaal zomaar aan voorbij loopt omdat je in je hoofd zit, gewoonweg geen oog meer hebt voor de schoonheid die je passeert als je weer in het bos loopt waar je wellicht al tig keer bent geweest. Hoe mooi is het als je daar weer fris naar leert kijken. Alleen deze winst is een mooie om deel te gaan nemen. 

Je hoeft geen geoefend wandelaar, yogi of meditatiebeoefenaar te zijn om deze cursus te kunnen volgen. De yoga en meditatie oefeningen zijn te doen voor en aan te passen aan iedereen. De wandelingen zijn maximaal 3 tot 5 kilometer, soms iets korter, soms iets langer.

Loop je met een stok, of twee stokken, dan ben je ook van harte welkom.


*Mind-Walk is een concept in elkaar gezet door Jacqueline Smeets van www.Mind-Walk.nl. Met enorm veel plezier heb ik haar programma tot me genomen omdat ik zelf al jaren weet dat wandelen een perfecte en gezonde manier is om uit je hoofd en in je lijf te komen, maar ook om meer rust te krijgen en om in contact te komen met anderen. Met een eigen sausje gebaseerd op mijn ervaringen als (yin) yogadocent, wandelen en mediteren geef ik met liefde deze training en de vele voordelen daarvan aan je door.