Privéles yoga (of duo, of in kleine besloten groep) of yin yoga-coaching

Een echte traktatie, cadeautje voor jezelf, of voor jou en je partner, kind, vriend, vriendin.

Het volgen van 1 of meer privélessen yoga kan soms een uitkomst zijn voor mensen met telkens terugkerende blessures, een (bijna) burn out, of wanneer je een groepsles gewoon (nog) niet zo fijn vindt.

Je krijgt, na een korte intake, een les gericht op de behoeften van jouw lichaam en geest van dat moment. Door deze persoonlijke aanpak kun je een stapje verder komen in het bewust worden van ingesleten fysieke gewoontes. Het kan je helpen problemen of steeds terugkerende blessures te verhelpen of je bewust te worden van de gewoontes die altijd voor blessures zorgen. Denk daarbij aan nek-, schouder- of rugklachten.

Eén of meer privéles(sen) kan/kunnen helpen om de groepslessen met meer zelfvertrouwen te doorlopen omdat je bijvoorbeeld goed leert waar jouw grenzen liggen en hoe je hiermee om gaat. Neem contact op via de mail of telefoon om een afspraak te maken. De lessen vinden plaats in de yogastudio van Yoga Me op tijden dat er geen groepslessen zijn. Een andere locatie is natuurlijk mogelijk, in overleg (eventueel verhoogt dit de prijs met reiskosten als de locatie buiten Hilversum ligt).

Het streven is om je na elke privéles een beetje blijer de deur uit te laten gaan met meer vertrouwen en ontspanning in je fysieke lichaam en in je hoofd. Denk zelf ook vooraf na over wat je wilt halen uit een privéles, dit vergroot het succes.

Yin yoga-coaching

Yin yogacoaching betekent dat we een-op-een, dus in privéles setting, gaan kijken welke yinhoudingen jou een stap verder kunnen brengen en waarom, waar blokkeer je, waar loop je vast. Wat is je vraag? Waarom lukt het niet om te ontspannen? Waar merk je spanning? Hoe uit zich dat in jouw lichaam? Hoe ervaar jij je leven en wat zou kunnen helpen iets meer yin (ontspanning, onthaasting, in het moment zijn) toe te voegen. In deze privésetting is er alle aandacht voor jou. Voor yoga, maar ook voor gesprek. Deze lessen zijn geschikt voor mensen met een (bijna) burnout, of wanneer je vanuit een burnout/overspannenheid weer aan het re-integreren bent. 

Heb je hier interesse in? Stuur of een mail, of neem telefonisch contact op. We maken minimaal 3 afspraken in bijvoorbeeld een tijdsbestek van 6 weken. Deze lessen doe ik bij voorkeur in mijn eigen studio (Neuweg 134 Hilversum). Vaak kun je na een aantal privélessen prima je weg vinden in ons uitgebreide yin yoga aanbod. Is er behoefte aan meer dan 3 afspraken dan kan dat uiteraard.

Duoyogales

Je kunt ook een duoles boeken. Een privéles met iemand anders die je vertrouwd is. 

Ben jij een klein groepje mensen die in klein-groep-verband een aantal weken achter elkaar met een bepaald doel yogalessen wil? Bijvoorbeeld ter ondersteuning van een hardlooptraining? Of om een heel andere reden? Schroom niet ons om advies te vragen. Wellicht komen we tot een aantal mooie lessen op maat.


Prijzen privé- en duolessen

Privéles € 50,- per uur en € 27,50 p.p. bij een duoles.

Privéles € 40,- per uur voor mensen jonger dan 18 jaar.

Privéles fertility yoga € 50,- per uur

Yin yoga coaching €150,- voor 3 privé yin yogalessen van een uur.

Betaling gebeurt altijd tevoren. Zie voor ons rekeningnummer de tarievenpagina. Maak altijd eerst een afspraak voor je betaalt.

 

Yoga in een besloten groep (om een vriendschap te vieren, een feestje te starten, iets bijzonders op een bijzondere manier vorm te geven)

Waarom niet? Met onze ruime ervaring in veel soorten yoga, van yin naar yang, naar partneryoga, en ons enorme enthousiasme en creativiteit kunnen we jou en je vrienden, collega's, familieleden, een bijzonder uur (of meer) laten beleven. Er is van alles mogelijk. We kunnen gezamenlijk een groepsles beleven, we kunnen ontspannen met yin yoga en daarin verbinding zoeken met elkaar, we kunnen samen een partneryogales maken of misschien is er wel animo voor een familiale ouder kind yogales. Er is van alles mogelijk. 

Je kunt je wens kenbaar maken of overlaten aan ons. Neem contact op via de mail of bel even. 

Yoga in een besloten groep t/m 8 personen per uur € 85,- (inclusief thee en iets lekkers)

Yoga in een besloten groep van 9 t/m 15 personen per uur € 145,- (inclusief thee en iets lekkers)