Zwangerschapsyoga

"de yogalessen bij Sandra waren een fijn moment tijdens mijn zwangerschap. Ik kon me heerlijk ontspannen. De ademhalingstechnieken die we leerden hebben me zeker geholpen tijdens de bevalling. Bedacht Sandra voor je rust, tips en met mee leven!" Marlies

Zwangerschapsyoga is er elke donderdag van 19.00-20.00 uur door Sandra van Bloomyoga. Aanmelden doe je nog steeds bij Sandra zelf: info@bloomyoga.nl.

Partnerlessen vinden plaats in overleg en vinden plaats in groepsverband of in een privésetting.

Sandra Hulsman-van Andel van bloomyoga.nl is de docente. Zij is gespecialiseerd in holistische zwangerschapsyoga (VYN 45 & RYT 200)

De zwangershapslessen zijn toegankelijk voor zwangere vrouwen vanaf de veertiende week van de zwangerschap tot vlak voor de bevalling. Wil je deelnemen, vul op www.bloomyoga.nl het aanmeldformulier in, je ontvangt dan een bevestiging van je deelname. Of neem bij vragen rechtstreeks contact op met Sandra (06-47156364 of info@bloomyoga.nl). 

Wat je leert tijdens de zwangerschapsyogalessen:

  • Yogahoudingen voor overgave, ontspanning, kracht, balans en vertrouwen
  • Observeren van emoties en veranderingen in het lichaam
  • Drie basis ademhalingstechnieken voor tijdens zwangerschap en bevalling
  • Fases van een bevalling aan de hand van Birth Atlas
  • Mogelijke bevalhoudingen
  • Omgaan met eventuele pijn 

Kosten van deze lessen (direct te voldoen bij Sandra zelf!):

€ 10 proefles

€ 75 voor een 5-rittenkaart (€ 15 per les, 3 maanden geldig)

€ 140 voor een 10-rittenkaart (€ 14 per les, 4 maanden geldig)

Partnerles € 45 per stel

"kern van de zwangerschapsyogalessen is om vertrouwen te hebben in je lichaam en je over te geven aan wat er zich aandient tijdens de bevalling. Omdat ik geloof dat elke cel in het lichaam van een vrouw weet wat het moet doen tijdens de zwangerschap, bevalling en het moederschap" Sandra