Yin yoga privé - yin medicine bij Yoga Me
Yin yoga privé

Kom je maar niet verder met jezelf? Lukt het je niet van vage klachten af te komen? Ga je wel naar yoga, maar merk je weinig effect. Heb je het gevoel dat je het helemaal fout doet, dat jouw lichaam eigenlijk altijd tegenwerkt? Heb je meer begeleiding nodig dan je in een groepsles kunt krijgen? Word je naarmate je ouder wordt steeds stijver en weet je niet wat je er mee moet?

Misschien is een yin privéyogales dan een heel goed idee. In 1 of meer sessies onderzoeken we samen waar je tegenaan loopt. Hoe je je yin yogapractice kunt verbeteren. Hoe het aanvoelt als je wel kunt smelten in een yin houding, en gaat ervaren hoe je je daarna voelt. In deze lessen komen een aantal yin houdingen aan bod uiteraard helemaal afgestemd op jouw vraag en behoefte.

Deze lessen zijn fijn als je vage klachten hebt aan bijvoorbeeld je nek, schouders, rug, bekken. Als je burnout klachten hebt of als je een andere specifieke reden hebt om liever niet een yin groepsles mee te doen.

Kijk hier voor tarieven.


Recensies privé yin medicine:

M.: “Estella heeft een rustige en vriendelijke spreekstem. Ze geeft goed van te voren aan wat zij wil gaan doen en respecteert de grenzen van een leerling. Ze weet wel de vinger op de zere plek te leggen en hier met zachtheid doorheen te breken. De sfeer in de ruimte is ook fijn. Doordat er gebruik gemaakt werd van muziek, kon ik mij makkelijker ontspannen en mijn hoofd leegmaken. Ik voelde een groot verschil in mijn lichaam na de yin yoga privéles / behandeling. Er was meer ruimte gekomen in mijn bekkengebied en mijn onderrug voelde soepeler aan dan voorheen. Door eenzelfde yogahouding voor en na de behandeling nog eens te doen, kon ik goed het verschil voelen. Maar ook door bijvoorbeeld gewoon te lopen op straat, ervaarde ik meer ruimte. Tijdens de behandeling zelf merkte ik dat mijn adem meer door kon komen in de rug en ervaarde ik de horizontale ademruimte nog sterker. Het was een confronterende, maar leerzame les!”

R.: “De yin priveles van Estella heb ik ervaren als heel erg prettig. Heel fijn om eens zoveel individuele aandacht te krijgen. Vooral de uitleg over o.a. meridianen vond ik erg boeiend. Ze heeft me erg geholpen om ondanks mijn beperkingen toch zelfs in de houdingen te kunnen komen die moeilijker voor me zijn. Ik begrijp nu meer over yin yoga en ik zal veel makkelijker zelf een geschikte aanpassing kunnen vinden om goed in een houding te kunnen komen. De drempel om yin lessen te gaan volgen is nu kleiner.”

I.: “Ik werd allereerst heel vriendelijk door je ontvangen. Je nam alle tijd voor me, en probeerde alles zo goed mogelijk uit te leggen wat het precies inhield. De muziek op de achtergrond ( niet geheel onbelangrijk ) was ook erg mooi en rustgevend. Ik had het gevoel dat je weet wat je doet, en wat je doet, doe je met passie. Je liet mij heel goed mijn grenzen aangeven  en daar deed je wat mee , je dacht aan oplossingen ipv aan obstakels. Hier was ik heel blij mee. Ik voelde me op mijn gemak en was op het laatst zelfs bijna helemaal ontspannen. ( wat mij bijna nooit lukt ). Ik wil je heel erg bedanken voor je tijd en aandacht.”

M.: “Wat mij het meest is bij gebleven van de individuele yinyogales zijn de aanrakingen. Yin yoga gaat over ontspannen loslaten... een aanraking om beter of meer in een houding te komen voelt nog meer ontspannen. Ook al is het soms moeilijk in een houding te blijven omdat je geest zegt eruit te willen....Door dat je me op een zachte en respectvolle manier aanraakte dook ik soms echt dieper een houding in...De voeten en been massage waren heerlijk en ook weer zeer ontspannend! Yin yoga is al een cadeau voor jezelf maar zo individueel en zo op maat gesneden is wel een top cadeau!!