Rustige yoga

 

Introductiebijeenkomst yoga 

Tijdens deze introductieles leer je wat yoga voor jou kan betekenen. We maken een korte yogaflow vanuit de zonnegroet serie (yang yoga) en natuurlijk doen we ook een paar yin yogahoudingen. Je gaat meteen aan de slag zodat je ook meteen voelt en ervaart. Een zaadje zaait om wellicht net zo verknocht te raken aan yoga als wij. Ademhalen is de basis van alle bewegen in yoga, ook bij de wat statische yinne yogavorm. Bewegen in het ritme van je adem voelt natuurlijk, vloeiend en soepel. Je zult merken dat uitademen ontspanning geeft. Je krijgt een duidelijker beeld uit welke yogasoorten je juist die kiest waar je naar zoekt. Zie voor de datum en tijd het rooster. 

  

Yin Yoga  

Er worden bij Yoga Me wekelijks een behoorlijk aantal yin yogalessen gegeven (elke dag, en soms 2 per dag), omdat wij er van overtuigd zijn dat veel mensen baat hebben bij yin yoga. Gewoon omdat het een hele fijne yogavorm is. Maar ook omdat het heerlijk is als je een vreselijk druk leven hebt, of volkomen vast zit in je lichaam, een frozen shoulder, rugpijn of fybromyalgie hebt, en/of misschien omdat je (dagelijks) last hebt van veel stress. 

En weet je dat veel duursporters en zelfs steeds meer topsporters yin yoga beoefenen om fysiek en mentaal in balans te komen. Omdat wij en velen met ons zo veel baat hebben bij yin yoga, organiseren we ook regelmatig extra yin yogalessen en yin yoga-events. Veel meer info over yin vind je op deze pagina. 


En verder

En er zijn wekelijks yin yang yogalessen. Lessen met de voordelen van yin én de voordelen van yang. Zie daarvoor het rooster. Ook geven we easy flowyogalessen: toegankelijk ook voor beginners, dynamisch maar zonder het snelle tempo van de power- en pilatesyogalessen.