Ouder kind yoga (kinderen van 4 t/m 8 jaar)

Yoga samen met je kind, alle aandacht voor elkaar: jij voor je kind, je kind voor jou!! Samen beleven jullie een verrassend yoga avontuur. Deze lessen zijn opgebouwd rondom een thema met yogahoudingen voor jong en oud, samen of alleen, adem- en massage oefeningen en spelletjes. 

Creativiteit, plezierig bewegen en het vermogen te ontspannen worden gestimuleerd.  Je leert kinderzonnegroeten en maangroeten die je later thuis samen kunt doen. 

Mijn ouder kind yogalessen zijn het leukst voor mama’s of papa’s (of grootouders, andere verzorgers) en kinderen van 4 t/m 8 jaar. Voor filmpjes over de ouder kind yoga kijk op de filmpjes-pagina.

Data 2018: 11 november, 16 december. 

En voor 2019: 20 januari, 3 februari, 3 maart, 31 maart, 19 mei. 

De eerste les start om 12.15 uur. Is deze vol dan is er een tweede les om 13.30 uur. Elke les duurt een uur.

De kosten zijn €13,50 per duo / €18,50 met twee kinderen

Opgeven per mail, na betaling is jullie mat gereserveerd. Je geeft je per keer op. Kun je onverhoopt niet, meld je dan ook af (geld retour krijgen kan tot twee weken voor de les) . Vaak genoeg is er een wachtlijst, iemand anders kan dan weer komen genieten van een gezellig uurtje. 

Wil jij een door mij gegeven ouder kind yogales op locatie (bedrijf, opvang, familiefeest)? Dat kan, neem gerust contact met mij op.


Op zaterdagmiddag 10 november 2018 en 2 februari 2019 gaan we weer twee acroyoga family playshops organiseren. Wil je deze zeker niet missen? Meld je tijdig aan. Alle info vind je op de acrobatiek yoga pagina.
Heerlijk deze onderstaande reacties op de ouder kind yogalessen, denk dat ik met deze lessen nog maar een hele tijd doorga.

"Ik wilde even zeggen dat wij vandaag weer genoten hebben van de ouder- en kindyogales!! Wat een ontzettend leuke les had je er weer van gemaakt. De oefeningen waren heel afwisselend en kort, zodat de kinderen goed hun aandacht erbij konden houden. En je schept altijd zo'n prettige sfeer, waarin iedereen mag zijn wie hij is.       Bijzonder ook hoe alle kinderen op de mantra reageerden. Aan de reacties te merken vonden ze het heerlijk, en de moeders ook :). Mijn meisje vond dat, samen met de massage en het vliegen ook het leukst. 
 Nou, dit wilde ik gewoon even kwijt :)"  

 "Zeker hebben we genoten..dankjewel voor de les, volgende keer komen we graag weer! Je maakt het erg leuk en creatief voor de kinderen èn de mama's. Quality time met mijn dochtertje ...de pizzamassage en lekker samen luisteren naar een verhaaltje..."  

"Zo jammer dat mijn kind te oud geworden is. We hebben afgelopen jaren regelmatig meegedaan. Nu doen we nog steeds bijna wekelijks samen een beetje yoga thuis. Dat zijn onze samen-geniet momentjes. Een van jouw creatieve massages ontbreekt dan zeker niet. Dus dank je wel."

"Wat een feest was het weer. Ik vind het zo knap dat je elke keer weer iets nieuws verzint en dan ook nog in de les zo kunt reageren op de kinderen en meteen iets kunt met wat zij aandragen. Super creatief dit. Heerlijk."