Yoga samen met je kind, alle aandacht voor elkaar: jij voor je kind, je kind voor jou!! Samen beleven jullie een verrassend yoga avontuur samen met Suzanne Koelman van Het YogaPaleis. Jullie gaan samen op een bijzonder avontuur met yogahoudingen, muziek, creativiteit en een magisch verhaal. Plezier staat absoluut op nummer 1! 


Deze ouder kind yogalessen zijn het leukst voor mama’s of papa’s (of grootouders, andere verzorgers) en kinderen van 4 t/m 8 jaar. Voor filmpjes over de ouder kind yoga kijk op de filmpjes-pagina.

Suzanne neemt het stokje over van Estella. Ze heeft er enorm veel zin in. Er kunnen maximaal 9 duo's meedoen en je betaalt €15,- per keer. De lessen gaan door vanaf 5 duo's.

Data zie boven

Aanmelden kan door te mailen met Suzanne (dus niet bij Yoga Me zelf): info@hetyogapaleis.nl of bel 06-17378768


Heerlijk deze onderstaande reacties op de ouder kind yogalessen, denk dat ik met deze lessen nog maar een hele tijd doorga.

"Ik wilde even zeggen dat wij vandaag weer genoten hebben van de ouder- en kindyogales!! Wat een ontzettend leuke les had je er weer van gemaakt. De oefeningen waren heel afwisselend en kort, zodat de kinderen goed hun aandacht erbij konden houden. En je schept altijd zo'n prettige sfeer, waarin iedereen mag zijn wie hij is.       Bijzonder ook hoe alle kinderen op de mantra reageerden. Aan de reacties te merken vonden ze het heerlijk, en de moeders ook :). Mijn meisje vond dat, samen met de massage en het vliegen ook het leukst. 
 Nou, dit wilde ik gewoon even kwijt :)"  

 "Zeker hebben we genoten..dankjewel voor de les, volgende keer komen we graag weer! Je maakt het erg leuk en creatief voor de kinderen èn de mama's. Quality time met mijn dochtertje ...de pizzamassage en lekker samen luisteren naar een verhaaltje..."  

"Zo jammer dat mijn kind te oud geworden is. We hebben afgelopen jaren regelmatig meegedaan. Nu doen we nog steeds bijna wekelijks samen een beetje yoga thuis. Dat zijn onze samen-geniet momentjes. Een van jouw creatieve massages ontbreekt dan zeker niet. Dus dank je wel."

"Wat een feest was het weer. Ik vind het zo knap dat je elke keer weer iets nieuws verzint en dan ook nog in de les zo kunt reageren op de kinderen en meteen iets kunt met wat zij aandragen. Super creatief dit. Heerlijk."