Ouder kind yoga (kinderen van 4 t/m 8 jaar)


Yoga samen met je kind, alle aandacht voor elkaar: jij voor je kind, je kind voor jou!! Samen beleven jullie een verrassend yoga avontuur. Deze lessen zijn opgebouwd rondom een thema met yogahoudingen voor jong en oud, samen of alleen, adem- en massage oefeningen en spelletjes. 

Creativiteit, plezierig bewegen en het vermogen te ontspannen worden gestimuleerd.  Je leert kinderzonnegroeten en maangroeten die je later thuis samen kunt doen. 

Mijn ouder kind yogalessen zijn het leukst voor mama’s of papa’s (of grootouders, andere verzorgers) en kinderen van 4 t/m 8 jaar. Voor filmpjes over de ouder kind yoga kijk op de filmpjes-pagina.

Na 8 jaar maandelijks deze lessen gegeven te hebben ben ik er mee gestopt, nu, in mei 2019. Niet omdat het niet leuk meer is. Elke maand ontroert het me weer hoe kinderen tot hun recht komen in zo'n les, opbloeien en uit hun verlegenheid komen als ze dit samen met hun mama, papa of bijvoorbeeld opa doen. Hoe goed het voor iedereen is om aandacht te geven en te krijgen, samen te spelen, contact te maken. 

Op het hoogtepunt stop ik er mee omdat je nou eenmaal soms keuzes moet maken. Maar..... Wil jij eens een les voor ouders en kinderen organiseren in je familie, op een personeelsfeest, met vriendinnen en kinderen of in ander verband, neem gerust contact met me op. We komen samen tot iets moois. 

Heerlijk deze onderstaande reacties op de ouder kind yogalessen, denk dat ik met deze lessen nog maar een hele tijd doorga.

"Ik wilde even zeggen dat wij vandaag weer genoten hebben van de ouder- en kindyogales!! Wat een ontzettend leuke les had je er weer van gemaakt. De oefeningen waren heel afwisselend en kort, zodat de kinderen goed hun aandacht erbij konden houden. En je schept altijd zo'n prettige sfeer, waarin iedereen mag zijn wie hij is.       Bijzonder ook hoe alle kinderen op de mantra reageerden. Aan de reacties te merken vonden ze het heerlijk, en de moeders ook :). Mijn meisje vond dat, samen met de massage en het vliegen ook het leukst. 
 Nou, dit wilde ik gewoon even kwijt :)"  

 "Zeker hebben we genoten..dankjewel voor de les, volgende keer komen we graag weer! Je maakt het erg leuk en creatief voor de kinderen èn de mama's. Quality time met mijn dochtertje ...de pizzamassage en lekker samen luisteren naar een verhaaltje..."  

"Zo jammer dat mijn kind te oud geworden is. We hebben afgelopen jaren regelmatig meegedaan. Nu doen we nog steeds bijna wekelijks samen een beetje yoga thuis. Dat zijn onze samen-geniet momentjes. Een van jouw creatieve massages ontbreekt dan zeker niet. Dus dank je wel."

"Wat een feest was het weer. Ik vind het zo knap dat je elke keer weer iets nieuws verzint en dan ook nog in de les zo kunt reageren op de kinderen en meteen iets kunt met wat zij aandragen. Super creatief dit. Heerlijk."