Basiscursus bewegen en Tripleflow door Anoeska van Fit&Vrolijk 

 

Fit&Vrolijk heeft een missie: wie je ook bent en welk lichaam je hebt maakt niet uit, het kan altijd een beetje fitter en vrolijker.

Anoeska komt vaak mensen tegen die denken dat ze te oud zijn, of te dik, of niet fit genoeg om mee te doen met een les. Of mensen denken dat je minstens 3 keer per week naar de sportschool moet om iets te verbeteren aan je lichaam en/ of je conditie. Gelukkig is dat niet waar!

Daarom verzorgt Anoeska bij Yoga Me twee lessen in een kleine groep met veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. De BBBasiscursus is een gezellig uurtje waarin je werkt aan je conditie, kracht en lenigheid. Tripleflow combineert op muziek bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Wil je vrijblijvend eens een les uitproberen? Bel of mail dan naar anoeska@fitenvrolijk.com of 06-42317255.


Pilateslessen door Hristina Reekers van Subtiel-invorm

Met pilates verbeter je je lichaamshouding, versterk en versoepel je je spieren en bouw je aan kracht, lenigheid en een toenemend energielevel. Pilates is een methode die door iedereen gebruikt kan worden. Tijdens de pilatestraining werk je vanuit het centrum van de kracht - je “powerhouse”(buik, rug, bil en bovenbeenpspieren). Concentratie en coördinatie zijn belangrijke elementen. Hristina kan mensen prima begeleiden hierin.

“Het gaat er niet om een oefening honderd keer zonder aandacht of krampachtig te herhalen. De bedoeling is de beweging gecontroleerd en geconcentreerd, met volledig bewustzijn, uit te voeren”

Betalingen van de lessen gaan rechtstreeks via Hristina en niet via Yoga Me. Een eenmalige proefles is altijd gratis. Een kaart voor 11 lessen kost €90,- en is drie maanden geldig. Een losse les volgen mag altijd (prijs is €10,-)

Voor aanmelding en/of vragen neem contact op met Hristina: subtiel-invorm@outlook.com / 0633181414

Hristina geeft les op elke:

maandagmiddag van 13.00 - 14.00 uur (vanaf 12 november 2018)

vrijdagochtend van 11.00-12.00 uur

vrijdagavond van 18.00 - 19.00 uur

Aanmelden en betalen gaat via Hristina zelf.