Privéles Fertility Yoga

Een privéles fertility yoga is er helemaal voor je zelf. 

fertility yoga

Maak een afspraak door te mailen naar estella@yoga-me.nl of bel 0613911936

Kosten: Privéles fertility yoga € 50,- per uur


"ik zat midden in een traject en ervoer een enorme tijdsdruk. Zo'n cursus duurde voor mij te lang en ik vond mezelf het cadeau van een paar privélessen waard. Dubbel en dik"


We doen voor deze les een telefonische intake waarin je mij vertelt waar je behoefte aan hebt en/of waar je meer over wilt weten. Aan de hand daarvan stel ik een les samen. We doen yoga en indien gewenst geef ik je wat yoga-series en/of houdingen mee waar je thuis mee aan de slag kunt. Ook in deze lessen is beweging, maar ook ontspanning de basis. Yin yoga is mijn passie en daarmee ook de insteek van deze lessen indien jij dat wenst. 

Zo kun je met yin yoga houdingen zorgen dat er meer ontspanning komt in je schouders en nek. Deze staan in verbinding met je bekken. Een ontspannen en "ruim" bekken is nodig voor een goede doorbloeding in bekken en onderbuik. Er zal ook altijd een geleide ontspanning voorbij komen waarbij we alle delen van je lichaam die een rol spelen in het vervullen van je kinderwens de aandacht geven. De kracht van je gedachten is enorm sterk. Dit ga je zeker ervaren in een privésessie. 

Een privéles duurt in principe één uur. Dat is behoorlijk intensief. Vervolgafspraken of een serie privélessen zijn zeker mogelijk.

Bij voorkeur geef ik deze lessen in mijn eigen yogastudio aan de Neuweg in Hilversum. Dat kan op tijden dat er geen lessen zijn.