Ben je nieuw bij Yoga Me? 

Mooie Yogi

Misschien zet je met het doorklikken naar deze pagina wel je eerste stap richting de yogamat. Wij hopen van wel omdat we ook jou meer balans en bewustzijn in je leven gunnen. We weten dat yoga heerlijk is, echt iets toe kan voegen als je bijvoorbeeld een (actieve) sporter bent, en je er echt iets van kunt leren als je je uit balans voelt, bijna of helemaal overspannen, als je tiener bent, of 50+, en yoga is er ook als je helemaal niet (meer) kunt zitten op de grond. Yoga is er voor iedereen. Jong, ouder, oud, sportief en totaal niet sportief, een lastig of juist een heel flexibel lichaam. 

Yoga gaat jou iets bieden wanneer je op zoek bent naar:

meer ontspanning en balans in je leven

meer bewust van lichaam en geest, en hoe dat samenwerkt

je snakt naar een gezonder en fitter lichaam en wil daarin zelf stappen zetten

Je moet ergens beginnen, en het is nooit te laat. De enige manier om te merken of yoga jou iets biedt is door ermee te beginnen: je boekt eens een proefles, misschien wel twee. Wellicht doe je daarna nog wat lessen, en dan ga je merken of het je past, je er baat bij hebt en je er vooral mee door moet gaan. 
Wil je eerst meer informatie? 
Schroom niet om te bellen of te mailen. 

Om een proefles, of misschien twee, of een strippenkaart aan te schaffen klik je op een van de buttons hiernaast. Je besluit na het doen van de proefles(sen) of je een strippenkaart of een passe-partout voor onbeperkt yoga gaat aanschaffen. 

**

Meld voor de les altijd blessures of andere dingen waarmee je rekening moet houden aan de docent. (bijvoorbeeld een zwangerschap, hoge of juist lage bloeddruk). Doe je dat liever tevoren en niet pas in de studio dan kun je altijd bellen of mailen. 

Zoekwijzer:

Weet dat yoga geschikt is voor echt iedereen: jong, oud, fris, geblesseerd, sportief of totaal niet sportief. Oordeel zelf en ga niet alleen af op verhalen van anderen, wie weet wat je jezelf ontzegt. 

Heb je interesse in yin-in-business omdat je inmiddels wel overtuigd bent van de meerwaarde van yoga op de werkvloer, lees hier dan meer..

Lees voor je je eerste yogales komt volgen ook de algemene voorwaarden en nuttige tips.

Wil je weten wat anderen over onze yogalessen zeggen, lees dan hier.

Wil je eerst overleggen of heb je nog een vraag: schroom niet te bellen of mailen

Uiteraard volg je Yoga Me gemakkelijk op facebook of instagram. Klik door op het logo hiernaast en like onze pagina.