Ben je nieuw bij Yoga Me? 

Mooie Yogi

Misschien zet je met het doorklikken naar deze pagina wel je eerste stap richting de yogamat. Wij hopen van wel omdat we ook jou meer balans en bewustzijn in je leven gunnen. We weten dat yoga heerlijk is, echt iets toe kan voegen als je bijvoorbeeld een (actieve) sporter bent, en je er echt iets van kunt leren als je je uit balans voelt, bijna of helemaal overspannen, als je tiener bent, of 50+, en yoga is er ook als je helemaal niet (meer) kunt zitten op de grond. Yoga is er voor iedereen. Jong, ouder, oud, sportief en totaal niet sportief, een lastig of juist een heel flexibel lichaam. 

Yoga Me biedt jou een GRATIS introductie-uur yoga. Voor de datum zie ons rooster. Je kunt hier al je vragen stellen en een weloverwogen keuze maken welke yoga voor jou geschikt is en er achter komen wat yoga voor jou kan betekenen en wat er bij Yoga Me “te doen is”. 

 

Wil je meteen beginnen dan mag dat natuurlijk ook. Een proefles, of misschien twee, kun je altijd doen door je aan te melden op een van de buttons hiernaast. Je besluit na het doen van de proefles(sen) of je een strippenkaart of een passe-partout voor onbeperkt yoga gaat aanschaffen. 

Voor een handleiding om onze app op je telefoon of laptop te plaatsen klik op deze link.

**

Meld voor de les altijd blessures of andere dingen waarmee je rekening moet houden aan de docent. (bijvoorbeeld een zwangerschap, hoge of juist lage bloeddruk). Doe je dat liever tevoren dan kun je altijd bellen of mailen. 

Zoekwijzer:

Weet dat yoga geschikt is voor echt iedereen: jong, oud, fris, geblesseerd, sportief of totaal niet sportief. Oordeel zelf en ga niet alleen af op verhalen van anderen, wie weet wat je jezelf ontzegt. 

Er is ook yoga voor speciale doelgroepen. Bij Yoga Me zijn specialisten op verschillende gebieden en waarbij je in goede handen bent (denk aan zwangerschapsyogatieneryoga, of fertiliteitsyoga in privéles setting).

Heb je interesse in yin-in-business omdat je inmiddels wel overtuigd bent van de meerwaarde van yoga op de werkvloer, lees hier dan meer..

Lees voor je je eerste yogales komt volgen ook de algemene voorwaarden en nuttige tips.

Wil je weten wat anderen over onze yogalessen zeggen, lees dan hier.

Wil je eerst overleggen of heb je nog een vraag: schroom niet te bellen of mailen

Uiteraard volg je Yoga Me gemakkelijk op facebook of instagram. Klik door op het logo hiernaast en like onze pagina.