Ben je nieuw bij Yoga Me? 

Mooie Yogi

Misschien zet je met het doorklikken naar deze pagina wel je eerste stap richting de yogamat. Wij hopen van wel omdat we ook jou meer balans en bewustzijn in je leven gunnen. We weten dat yoga heerlijk is, echt iets toe kan voegen als je bijvoorbeeld een (actieve) sporter bent, en je er echt iets van kunt leren als je je uit balans voelt, bijna of helemaal overspannen, als je tiener bent, of 50+, en yoga is er ook als je helemaal niet (meer) kunt zitten op de grond. Yoga is er voor iedereen. Jong, ouder, oud, sportief en totaal niet sportief, een lastig of juist een heel flexibel lichaam. 

Yoga Me biedt jou een GRATIS introductie-uur yoga in januari 2020. Voor de datum zie ons rooster. Je kunt hier al je vragen stellen en een weloverwogen keuze maken welke yoga voor jou geschikt is en er achter komen wat yoga voor jou kan betekenen en wat er bij Yoga Me “te doen is”. 

 

Wil je meteen beginnen dan mag dat natuurlijk ook. Een proefles, of misschien twee, kun je altijd doen door je aan te melden op een van de buttons hiernaast. Je besluit na het doen van de proefles(sen) of je een strippenkaart of een passe-partout voor onbeperkt yoga gaat aanschaffen. 

**

Meld voor de les altijd blessures of andere dingen waarmee je rekening moet houden aan de docent. (bijvoorbeeld een zwangerschap, hoge of juist lage bloeddruk). Doe je dat liever tevoren dan kun je altijd bellen of mailen. 

Zoekwijzer:

  • Zoek jij yoga die vooral ontspannend en meditatief is, dan kies je voor een yin yogales. Dit kan in groepsverband (zie ons uitgebreide rooster) of als privé- of duoyogales. Voor deze laatste opties kun je altijd een afspraak maken. 
  • Zoek je een yogavorm waarbij het vooral draait om kracht en balans, waarbij je actief van de ene houding flowt in de volgende. Kies in dat geval voor easy-flow yogapoweryoga (ook voor beginners), de zonnegroeten/powerflowyogales op woensdagochtend .
  • wil je wel aan yoga doen maar kun of wil je niet op de grond zitten, kies dan voor stoelyoga. Echt wel echte yogalessen maar dan zittend op een stoel, met dezelfde intentie, dezelfde focus op rust, balans, beweging. Deze lessen worden gegeven vanaf eind september 2019.

Weet dat yoga geschikt is voor echt iedereen: jong, oud, fris, geblesseerd, sportief of totaal niet sportief. Oordeel zelf en ga niet alleen af op verhalen van anderen, wie weet wat je jezelf ontzegt. 

Er is ook yoga voor speciale doelgroepen. Bij Yoga Me zijn specialisten op verschillende gebieden en waarbij je in goede handen bent (denk aan zwangerschapsyogatieneryoga, of fertiliteitsyoga in privéles setting).

Heb je interesse in bedrijfsyoga omdat je inmiddels wel overtuigd bent van de meerwaarde van yoga op de werkvloer, lees hier dan meer..

Lees voor je je eerste yogales komt volgen ook de algemene voorwaarden en nuttige tips.

Wil je weten wat anderen over onze yogalessen zeggen, lees dan hier.

Wil je eerst overleggen of heb je nog een vraag: schroom niet te bellen of mailen

Uiteraard volg je Yoga Me gemakkelijk op facebook of instagram. Klik door op het logo hiernaast en like onze pagina.