Acrobatiek yoga


Elke drie weken op vrijdagavond is het tijd voor acrobatiek yoga. Bij Yoga Me hebben we het geluk dat we met Yogamonk Carry een echte specialist in huis hebben. 

Acrobatiek yoga is een variant op poweryoga, maar dan met zijn tweeën. Er is veel dynamiek en een opbouw van kracht, lenigheid en vertrouwen. Yoga zorgt voor een goede warming-up, vergroot de focus, kracht en souplesse.Vanuit de acrobatische houdingen ontstaat een dynamische samenwerking tussen twee partners. Met als gevolg allerlei elegante en krachtige houdingen. De afsluitende Thaise massage zorgt dat je ontspannen en energierijk naar huis gaat. Laat je verbazen en zie wat je allemaal kunt als je met zijn tweeën werkt! Je kunt met een partner komen, maar alleen komen mag ook. Deze yogavorm is ook heel erg geschikt om samen met je tiener te doen, als die ongeveer jouw lengte en gewicht heeft.   

Data in 2019: 11 januari, 1 februari, 1 maart, 22 maart 2019. Altijd van 19.30 - 21.30 uur

Kosten €15,- pp (tevoren overmaken) of korting met passepartout, opgeven per keer en per mail.

Wil je wat kracht opbouwen voor deze acroyoga lessen, kijk eens op ons rooster. Er zijn op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag power- en flowyogalessen. Je kunt deze volgen als losse les, en uiteraard met strippenkaart of passepartout.

**

Playshop family acroyoga  

Er zijn hiervoor nog geen data gepland.

Samen met volwassenen acroyoga doen is gegarandeerd lol hebben. Samen met je kinderen misschien nog wel veel meer. Wil jij acrobatische trucs leren van Carry en heb je een kind van minimaal 6 jaar dan ben je meer dan welkom. Ervaring met yoga is niet echt nodig wel zin om te leren en zin om samen te spelen.

Je meldt per mail aan: info@yoga-me.nl. Er is plaats voor maximaal 14 duo's. Geef je dus tijdig op.

Graag tevoren betalen om je mat te reserveren ( €17,50,- per duo, € 25,00 met twee kinderen). Zie de pagina prijzen.

 **