Docenten

Bij Yoga Me werken een aantal hele lieve, aardige en inspirerende mensen. De meesten zijn al lange tijd bezig met het geven van yogalessen of andere bewegingslessen elders in t Gooi, of in het land. Allemaal krijgen we bij Yoga Me de kans onze passie over te brengen aan jou en hopelijk velen met jou. Het is erg fijn om mensen een mooie studio "te lenen" waardoor zíj weer op hun beurt mensen blij kunnen maken. Daardoor is Yoga Me een studio met een gevarieerd aanbod aan yoga- en andere lessen. Hieronder een presentatie van deze docenten.

mooie yogi

Estella Derkx is de oprichter en eigenaar van Yoga Me en geeft zelf diverse lessen zoals bijna alle yin yogalessen, tienerlessen, de introductie yogales, een aantal wekelijkse power- en flowyogalessen, xl yin yoga en yoga nidra, fertility yoga (als privéles) en ouder kind yoga op locatie. Ook voor yin-in-business kun je Estella benaderen. Meer over Estella lees je op een aparte pagina.    


Rens Hemelsoet

 

Sandra Hulsman-van Andel Sandra kwam min of meer bij toeval in een sportschool-yogales terecht in 2011 tijdens een voor haar hectische tijd. Het bleek de juiste les te zijn op het juiste moment. Yoga sloot aan op haar energielevel van toen en gaf kracht, rust en inzicht. Yoga droeg bij aan het (weer) krijgen van een heldere geest en het maken van betere keuzes. Inmiddels is mindful leven een way of life geworden. Jaren later in 2016 begon Sandra met de eerste yogaopleiding. Later volgde een zwangerschapsyogaopleiding bij Rineke Vierhoven in Rotterdam. En wie weet wat er nog meer gaat komen. Sandra ziet er naar uit jou te ontmoeten in haar lessen bij Yoga Me.