Docenten

Bij Yoga Me werken een aantal hele lieve, aardige en inspirerende mensen. De meesten zijn al lange tijd bezig met het geven van yogalessen of andere bewegingslessen elders in t Gooi, of in het land. Allemaal krijgen we bij Yoga Me de kans onze passie over te brengen aan jou en hopelijk velen met jou. Het is erg fijn om mensen een mooie studio "te lenen" waardoor zíj weer op hun beurt mensen blij kunnen maken. Daardoor is Yoga Me een studio met een gevarieerd aanbod aan yoga- en andere lessen. Hieronder een presentatie van deze docenten.

mooie yogi

Estella Derkx is de oprichter en eigenaar van Yoga Me en geeft zelf diverse lessen. Inmiddels is estella expert in yin yoga en flow yoga. Ook voor yin-in-business of yogalessen op locatie kun je Estella benaderen. Meer over Estella lees je op een aparte pagina.    


Rens Hemelsoet 

Luis Nava Castro geeft flow yoga op een dynamische en holistische manier. Altijd met de focus op adem en aanwezig zijn in het moment. 

 

 


Carry de Boer

Carry is op haar 21e begonnen met het volgen van verschillende yogastijlen. Na een sportieve jeugd waarin wedstrijden een grote rol innamen, had ze de behoefte om verdieping te vinden in bewegen zonder competitie element. 

Yoga vervult deze behoefte voor haar en meer. De zachtheid en precisie van Anusara yoga, de uitdaging en flow van Vinyasa en de speelsheid en verbinding van Aerial en Acro. Allemaal brengen ze lichaam, adem en geest samen. Inmiddels vervult yoga een grote plek in haar leven. Dagelijks haar eigen practice en meditatie, sinds 2011 het wekelijks geven van meerdere lessen en het regelmatig volgen van workshops.

Een yogi kenmerkt zich o.a. door een open en leergierige houding naar datgene wat het leven ons te bieden heeft. Deze houding en een grote passie voor bewegen neemt Carry mee in haar lessen. Een les is geslaagd als leerlingen met een fijn en licht gevoel en een tevreden gezicht de les uitkomen.