Handleiding installeren Yoga Me app / "spelregels"

Voor het installeren van je Yoga Me app op je telefoon of laptop kun je het beste werken vanuit chrome of safari.


Na aanmelding, bijvoorbeeld via de button hiernaast), open je trainin, het programma waarmee de Yoga Me app werkt. Als je een (proef-)les wilt kopen en boeken heb je altijd een account nodig in onze app. 


Wil je de app definitief op je telefoon (is handig en snel want je hoeft niet steeds weer aan te melden, EN JE HEBT HET VROLIJKE YOGA ME LOGO OP JE TELEFOON STAAN!!) dan staat er dat je de app op kunt slaan en op het beginscherm van je telefoon kunt plaatsen -> klik op pijl naar beneden, scroll en kies “zet in beginscherm” -> en je hebt een Yoga Me app op je telefoon om nog makkelijker lessen in te boeken etc!!!! 


-         Onder profiel wijzig je je wachtwoord als je dat wilt

-         Vul altijd je naw-gegevens in, een mobiel telefoonnummer invullen is niet verplicht maar zeer gewenst. Ik maak er geen misbruik van, maar soms bij last minute cancelen of veranderen, is even bellen of een whatsappje sturen het snelst en makkelijkst

-         Voeg evt een profielfoto toe

-        !!! Klik bij nieuwsbrief alsjeblieft op “aan”. Communiceren via trainin is voor mij de makkelijkste manier om je te bereiken. Zet je deze niet op “aan” dan ontvang je ook geen nieuwsbrieven!!!!!

-         Klik bij notificaties aan wat jij graag bevestigd wil zien in je mailbox: voor welke les je hebt aangemeld is in elk geval een must omdat in de bevestingsmail van de les (bij online!!!) de link staat naar de online omgeving in Zoom. Wat wellicht handig is, is om sowieso aan te klikken: “boeking geannuleerd” (je weet maar nooit), reminder 1 credit resterend, en reminder “afspraak van die dag”.

-         Onder planning vind je al onze lessen, dus altijd het meest actuele aanbod. Hierin staat ook hoeveel mensen er mee kunnen doen, wie de les geeft en wat de kosten zijn . Vooralsnog zijn er naast live lessen ook online lessen. Je kunt alleen lessen boeken als je betaald hebt. Alle mogelijke kaarten staan in de shop. De tijdelijke kaarten gaan er definitief uit per 31 augustus 2020.

-          Kies je voor online lessen dan werken wij via Zoom.us. Voor ons de meest ideale manier om zo live mogelijk les te kunnen geven. Boek je een les, dan ontvang je een bevestigingsmail - klik op "boekingen" - ga naar de geboekte les en daar krijg je 15 minuten voor de les de directe link naar de live stream. 

Of je opent zoom (op je telefoon, laptop, i-pad), kiest voor join meeting en je vult ID en password in (staat bij de lesgegevens in de app). Ik ben er zo'n 10 minuten voor de online les. Check altijd of je geluid en camera aan staan. En weet dat je tijdens de les deze ook uit mag zetten als je dat fijn vindt. 

"Spelregels":

-          Volg je zoomlessen dan kan dat in principe overal vandaan. Maak een rustige yogaplek voor je zelf, creeer je eigen privacy en geniet er vooral van dat je op die manier je eigen tijd kunt nemen. 

-         In principe staan alle lessen op onze app, dus ook de mind-walk zomeravonden, Mind-Walk cursus, de buiten-in-de-tuin yoga, de buitenyoga met lunch. 

Ook privélessen kun je aanschaffen via onze app. Maak dan daarnaast via de mail/telefoon een afspraak voor je privéles en maak duidelijk waarom je een privéles wilt.

-        Vanwege het beperkt aantal plekken bij de live lessen is het raadzaam op tijd je les te boeken. VOl is echt vol (in de studio laten we maximaal 8 mensen meedoen en dien je een eigen mat en kussen mee te nemen. Heb je dit niet? neem dan een deken of badhanddoek mee om over de studio mat te leggen).

-        Kosteloos afmelden kan tot 3 uur voor de les. Heb je een passepartout? Wil je dan, indien nodig, ook tijdig afmelden. Dan blijft er plek over voor een ander. Dat probleem is er niet bij de online lessen. 

-         In de “shop” vind je alle kaarten die je bij Yoga Me kunt kopen. Tot en met 31 augustus schaf je nog de “tijdelijke kaarten” aan. Die verdwijnen op 1 september. Dus vanaf die datum is er geen gratis proefles meer en geen kaarten met korting. Tip: heb je een zomerpassepartout tm 31 augustus? Koop voor die datum je vervolg-passepartout voor de tijdelijk lage prijs!

-         Ook in de zomer gaan er geen lessen door met minder dan 3 mensen. Ik heb geen idee hoeveel mensen er thuis blijven en zin hebben in yoga. Mede daar ik andere jaren altijd minimaal 3 weken gesloten was en dit jaar voor het eerst niet. Ik heb wel in de 6 zomervakantieweken (3 juli tm 16 augustus) elke week een aantal lessen op diverse tijdstippen in het rooster gezet. Jann, Barbara en Tobias zijn er ook weer (en ik zelf ook een paar weken).

In trainin kan ik nog niet instellen dat de les automatisch cancelt bij te weinig mensen. Wij (docenten, maar jij zelf ook een beetje hoop ik) zullen dit dus zelf in de gaten moeten houden. Heb je je aangemeld en zie je dat je nog steeds de enige of een van twee bent, houd het dan in de gaten. En wil je wel komen in de zomer, meld je op tijd aan. Dat maakt het zo snel mogelijk duidelijk. Ook als je last minute cancelt en je bent nummer 3, realiseer je dat dan de les niet door kan gaan. Probeer dus alsjeblieft indien nodig tijdig te cancelen!!!

-         Alle betalingen lopen via Mollie (is bij trainin) en niet meer via pay.nl (was bij fitmanager). 

Weet dat we alle gegevens die je invult in onze app nooit ongepast zullen gebruiken. Je vult de gegevens in zodat je je yogalessen in kunt boeken, je leskaarten kunt kopen en je op de hoogte blijft van het nieuws dat we via onze app graag met je delen.