Handleiding installeren Yoga Me app / "spelregels"

Voor het installeren van je Yoga Me app op je telefoon of laptop kun je het beste werken vanuit chrome of safari.


Na aanmelding, bijvoorbeeld via de button hiernaast), open je trainin, het programma waarmee de Yoga Me app werkt. Als je een (proef-)les wilt kopen en boeken heb je altijd een account nodig in onze app. 


Wil je de app definitief op je telefoon (is handig en snel want je hoeft niet steeds weer aan te melden, EN JE HEBT HET VROLIJKE YOGA ME LOGO OP JE TELEFOON STAAN!!) dan staat er dat je de app op kunt slaan en op het beginscherm van je telefoon kunt plaatsen -> klik op pijl naar beneden, scroll en kies “zet in beginscherm” -> en je hebt een Yoga Me app op je telefoon om nog makkelijker lessen in te boeken etc!!!! 


-         Onder profiel wijzig je je wachtwoord als je dat wilt

-         Vul altijd je naw-gegevens in, een mobiel telefoonnummer invullen is niet verplicht maar zeer gewenst. Ik maak er geen misbruik van, maar soms bij last minute cancelen of veranderen, is even bellen of een whatsappje sturen het snelst en makkelijkst

-         Voeg evt een profielfoto toe

-        !!! Klik bij nieuwsbrief alsjeblieft op “aan”. Communiceren via trainin is voor mij de makkelijkste manier om je te bereiken. Zet je deze niet op “aan” dan ontvang je ook geen nieuwsbrieven!!!!!

-         Klik bij notificaties aan wat jij graag bevestigd wil zien in je mailbox: voor welke les je hebt aangemeld is in elk geval een must omdat in de bevestingsmail van de les (bij online!!!) de link staat naar de online omgeving in Zoom. Wat wellicht handig is, is om sowieso aan te klikken: “boeking geannuleerd” (je weet maar nooit), reminder 1 credit resterend, en reminder “afspraak van die dag”.

-         Onder planning vind je al onze lessen, dus altijd het meest actuele aanbod. Hierin staat ook hoeveel mensen er mee kunnen doen, wie de les geeft en wat de kosten zijn . Vooralsnog zijn er naast live lessen ook online lessen. Je kunt alleen lessen boeken als je betaald hebt. Alle mogelijke kaarten staan in de shop. De tijdelijke kaarten gaan er definitief uit per 31 augustus 2020.

-          Kies je voor online lessen dan werken wij via Zoom.us. Voor ons de meest ideale manier om zo live mogelijk les te kunnen geven. Boek je een les, dan ontvang je een bevestigingsmail - klik op "boekingen" - ga naar de geboekte les en daar krijg je 15 minuten voor de les de directe link naar de live stream. 

Of je opent zoom (op je telefoon, laptop, i-pad), kiest voor join meeting en je vult ID en password in (staat bij de lesgegevens in de app). Check altijd of je geluid en camera aan staan. En weet dat je tijdens de les deze ook uit mag zetten als je dat fijn vindt. 

"Spelregels":

-          Volg je zoomlessen dan kan dat in principe overal vandaan. Maak een rustige yogaplek voor je zelf, creeer je eigen privacy en geniet er vooral van dat je op die manier je eigen tijd kunt nemen. 

-         In principe staan alle lessen op onze app, dus ook de mind-walk zomeravonden, Mind-Walk cursus, de buiten-in-de-tuin yoga, de buitenyoga met lunch. 

Ook privélessen kun je aanschaffen via onze app. Maak dan daarnaast via de mail/telefoon een afspraak voor je privéles en maak duidelijk waarom je een privéles wilt.

-        Vanwege het beperkt aantal plekken bij de live lessen is het raadzaam op tijd je les te boeken. VOl is echt vol 

-        Kosteloos afmelden kan tot 24 uur voor de les. Heb je een passepartout? Wil je dan, indien nodig, ook tijdig afmelden. Dan blijft er plek over voor een ander. Dat probleem is er niet bij de online lessen. 

Weet dat we alle gegevens die je invult in onze app nooit ongepast zullen gebruiken. Je vult de gegevens in zodat je je yogalessen in kunt boeken, je leskaarten kunt kopen en je op de hoogte blijft van het nieuws dat we via onze app graag met je delen.