Yoga is een proces, je groeit er letterlijk van. Zowel fysiek (omdat je veel rekt en strekt en soepeler en sterker wordt), als mentaal (je concentratievermogen neemt toe, je aardt beter, je wordt rustiger). Kom jij bij Yoga Me jouw yogaproces volgen?

 

Er zijn lessen voor (heel) jonge mensen (kinderen en tieners) en alle anderen. Voor fitte mensen of minder fitte mensen. Jong of 55+. Voor mensen die van dynamiek houden of voor mensen die in yoga juist en vooral de ontspanning zoeken (yin yoga). En er is yoga voor specifieke doelgroepen: denk aan zwangerschapsyoga of fertiliteitsyoga. Yoga Me organiseert regelmatig interessante workshops voor jong en oud, voor gevorderden en beginners. En voor nieuwsgierige beginnelingen organiseren we een aantal keer per jaar een compacte introductiecursus. Ben jij een durfal, dan hebben we natuurlijk ook onze maandelijkse acroyoga-vrijdagavonden.

 

Yoga Me is er voor jou, daarom zijn de groepen niet te groot en is de aandacht en het enthousiasme juist wel groot. Je betaalt bovendien alleen voor de lessen die je daadwerkelijk volgt. Geen abonnementen of inschrijfgeld, geen contracten, geen opzegtermijnen. Spontaan langskomen voor een proefles mag. Wil je advies over een les of heb je een vraag? Mail naar info@yoga-me.nl of bel 06-13911936.

 

De studio van Yoga Me is ook te huur voor yogagerelateerde activiteiten. Neem daarover gerust contact op. 

 

Yoga Me is ook op facebook. Like de YM pagina om nog makkelijker en sneller op de hoogte te blijven. 

Wil je je opgeven voor een proefles? Stuur dan even een e-mail

 

 

Wil je onze nieuwsbrieven ontvangen? Vul dan onderstaande link in. 

Ben je nieuw bij Yoga Me  
Waar wij goed in zijn

Lesrooster van Yoga Me

    

Workshops en cursussen

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

lesvormen bij Yoga Me

link naar facebook-pagina Yoga Me