Yoga is een proces, je groeit er letterlijk van. Zowel fysiek (omdat je veel rekt en strekt en soepeler en sterker wordt), als mentaal (je concentratievermogen neemt toe, je aardt beter, je wordt rustiger). Kom jij bij Yoga Me jouw yogaproces volgen?

 

Er zijn lessen voor (heel) jonge mensen (kinderen en tieners) en alle anderen. Voor fitte mensen of minder fitte mensen. Jong of 55+. Voor mensen die van dynamiek houden of voor mensen die in yoga juist en vooral de ontspanning zoeken (yin yoga). En er is yoga voor specifieke doelgroepen: denk aan zwangerschapsyoga of fertiliteitsyoga. Yoga Me organiseert regelmatig interessante workshops voor jong en oud, voor gevorderden en beginners. En voor nieuwsgierige beginnelingen organiseren we een aantal keer per jaar een compacte introductiebijeenkomst. Ben jij een durfal, dan hebben we natuurlijk ook onze maandelijkse acroyoga-vrijdagavonden.

 

Yoga Me is er voor jou, daarom zijn de groepen niet te groot en is de aandacht en het enthousiasme juist wel groot. Je betaalt bovendien alleen voor de lessen die je daadwerkelijk volgt. Geen abonnementen of inschrijfgeld, geen contracten, geen opzegtermijnen. Spontaan langskomen voor een proefles mag. Wil je advies over een les of heb je een vraag? Mail naar info@yoga-me.nl of bel 06-13911936.

 

Wij geven in onze studio groepslessen. Voor privélessen, groepslessen in een besloten groep, of bedrijfsyoga kun je apart afspraken maken. Overleg daarover is altijd mogelijk.

 

De studio van Yoga Me is te huur voor yogagerelateerde activiteiten. Neem daarover gerust contact op. 

 

Yoga Me is ook op facebook. Like de YM pagina om nog makkelijker en sneller op de hoogte te blijven. 

Wil je je opgeven voor een proefles? Stuur dan even een e-mail

 

Yoga Me is onderdeel van Bivag Locator/YinAcademy.

Yoga Me staat in het register van www.Kinderyoga.nl.

Yoga Me is Sponsor van www.kinderwensbloggers.com.

Yoga Me is ambassadeur van www.yoga-international.nl. Voor een abonnement met korting kijk op http://yoga-international.nu/yogascholen/yoga-me

 

 

In de nieuwsbrief van mei (2017) ontvang je een aanbieding voor het yogatijdschrift Yoga International. Op www.yoga-international.nu vind je ook activiteiten van Yoga Me.

 

 

 

Wil je onze nieuwsbrieven ontvangen? Vul dan onderstaande link in. 

Ben je nieuw bij Yoga Me  
Waar wij goed in zijn

Lesrooster van Yoga Me

    lesvormen bij Yoga Me

yin yoga hilversum

fertility yoga

link naar facebook-pagina Yoga MeWorkshops en cursussen

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.