Zwangerschapsyoga op maandagochtend (Lieke) en dinsdagavond (kirsten).

Kirsten Drooger van Kayaveda en Lieke de Winther van Yoga Lieke verzorgen zwangerschapsyoga bij Yoga Me. Deze yogavorm is geschikt vanaf 14 weken zwangerschap. Yoga ervaring is niet nodig.

Kirsten: “Je zwangerschap is een mooie, bijzondere tijd met veel veranderingen. In korte tijd maakt je lichaam een grote transformatie door. Hormonen verweken de gewrichtsbanden, organen worden zwaarder belast. Op mentaal en emotioneel vlak maken jij en je partner veel mee: je bent bezig je kindje een plek te geven in jezelf en je leven. De wekelijkse yogales is voor veel aanstaande moeders een rustpunt in drukke tijden. Regelmatig yoga beoefenen voorkomt of vermindert ook klachten als vermoeidheid, rugpijn, hoge- of lage bloeddruk en kramp.”

Lieke: ”Zwangerschapsyoga richt zich nadrukkelijk niet alleen op de bevalling, maar ook op de zwangerschap zelf. Op dit moment vormt jouw lichaam de hele wereld van je baby. Wat jij denkt en voelt heeft invloed op je kindje. Het is belangrijk dat jij je goed voelt. Of dat je, als het eens minder gaat, jezelf kunt helpen. Zwangerschapsyoga leert je voelen en luisteren naar jouw lichaam en contact maken met je kindje. Zo groeit je intuïtie en zelfvertrouwen.”

De lessen bij Yoga Me zijn gericht op het soepel en sterk maken van je lichaam, zodat je je goed voelt tijdens de zwangerschap en als voorbereiding op de bevalling. De adem- en ontspanningsoefeningen helpen bij stress en zorgen. Met onder meer concentratie en ademoefeningen werken we aan houdingen voor tijdens de bevalling. 
Regelmatig zijn er partnerlessen. Hier leert je partner wat te doen om jou en je kindje te steunen tijdens zwangerschap en bevalling. Het zijn leuke lessen met veel massage oefeningen en praktische tips.

Bewust en vol vertrouwen zwanger en bevallen? Geef je op!

Meer weten over Kirsten, Lieke of de lessen? Informatie, opgeven en betaling via de docent zelf:

Lieke (maandag): yogalieke.nl. Mail: info@yogalieke.nl of bel 06 – 19 322 310

Kirsten (dinsdag): kayaveda.com. Mail info@kayaveda.com of bel 06 – 42 219 167