Privéles yoga (of duo, of in kleine besloten groep)

Een echte traktatie, cadeautje voor jezelf, of voor jou en je partner, kind, vriend, vriendin.

Sanne privéles

Het volgen van 1 of meer privélessen yoga kan soms een uitkomst zijn voor mensen met telkens terugkerende blessures, een (bijna) burn out, of wanneer je een groepsles gewoon (nog) niet zo fijn vindt.

Je krijgt, na een korte intake, een les gericht op de behoeften van jouw lichaam en geest van dat moment. Door deze persoonlijke aanpak kun je een stapje verder komen in het bewust worden van ingesleten fysieke gewoontes. Het kan je helpen problemen of steeds terugkerende blessures te verhelpen of je bewust te worden van de gewoontes die altijd voor blessures zorgen. Denk daarbij aan nek- of rugklachten.

Eén of meer privéles(sen) kan/kunnen helpen om de groepslessen met meer zelfvertrouwen te doorlopen omdat je goed leert waar jouw grenzen liggen en hoe je hiermee om gaat. Neem contact op via de mail of telefoon om een afspraak te maken voor 1 of meer privésessies. De lessen vinden plaats in de yogastudio van Yoga Me op tijden dat er geen groepslessen zijn. Een andere locatie is natuurlijk mogelijk, mits in overleg.

Het streven is om je na elke privéles een beetje blijer de deur uit te laten gaan met meer vertrouwen en ontspanning in je fysieke lichaam en in je hoofd. Denk zelf ook vooraf na over wat je wilt halen uit een privéles, dit vergroot het succes.

 Je kunt ook een duoles boeken. Een privéles met iemand anders die je vertrouwd is. 

Ben jij een klein groepje mensen die in klein-groep-verband een aantal weken achter elkaar met een bepaald doel yogalessen wil? Bijvoorbeeld ter ondersteuning van een hardlooptraining? Of om een heel andere reden? Schroom niet ons om advies te vragen. Wellicht komen we tot een aantal mooie lessen op maat.

Privéles € 50,- per uur en € 27,50 p.p. bij een duoles.

Privéles € 35,- per uur voor mensen jonger dan 18 jaar.

Privéles fertility yoga € 50,- per uur

 

Yoga in een besloten groep (om een vriendschap te vieren, een feestje te starten, iets bijzonders op een bijzondere manier vorm te geven)

Waarom niet? Met onze ruime ervaring in veel soorten yoga, van yin naar yang, naar partneryoga, en ons enorme enthousiasme en creativiteit kunnen we jou en je vrienden, collega's, familieleden, een bijzonder uur (of meer) laten beleven. Er is van alles mogelijk. We kunnen gezamenlijk een groepsles beleven, we kunnen ontspannen met yin yoga en daarin verbinding zoeken met elkaar, we kunnen samen een partneryogales maken (poweryoga maar dat met gezamelijke oefeningen). Er is van alles mogelijk. 

Je kunt je wens kenbaar maken of overlaten aan ons. Neem contact op via de mail of bel even. 

Yoga in een besloten groep t/m 8 personen per uur € 85,- (inclusief thee en iets lekkers)

Yoga in een besloten groep van 9 t/m 15 personen per uur € 145,- (inclusief thee en iets lekkers)
Bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga wordt steeds normaler en steeds meer van deze tijd. Als eenmalig cadeau aan de medewerkers om hen bewust te maken dat gezond omgaan met je lichaam en gezond bewegen, een must is om goed te kunnen functioneren. Of als regelmatig terugkerende activiteit om de week gezond te beginnen of juist te eindigen. Hoe belangrijk is de gezondheid van elke individuele medewerker? En hoeveel kunt u daar als werkgever aan bijdragen? Gezondheid begint bij bewustzijn. Door yoga te beoefenen kun je het fysieke en mentale bewustzijn vergroten. Yoga op de werkvloer is goed te realiseren als er een geschikte oefenruimte is. Praktisch: er zijn genoeg effectieve yogavormen waarbij niet gezweet wordt, medewerkers kunnen na de yogales makkelijk terug naar de werkplek. Kijk ook op de pagina over yin yoga op de werkvloer.

Bedrijfsyoga werkt preventief en ondersteunend bij:
• Burn-out
• RSI-klachten
• Rugklachten
• Stress
• Vermoeidheid
• Concentratieproblemen

Elke werkgever zal baat hebben bij werknemers die gezond zijn, goed in hun vel steken en zo min mogelijk last hebben van hun lichaam. Mensen worden blijer en functioneren absoluut beter. Dit geldt voor mensen met fysiek werk maar vooral ook voor mensen met een voornamelijk zittende baan.

Heeft u interesse? We kunnen na een orienterend gesprek een offerte op maat voor u maken. Neem contact op via de mail of bel. Info@yoga-me.nl of bel 0613911936.