Postnatale yoga

Na je zwangerschap en bevalling heeft je lichaam echt tijd nodig om te herstellen en weer vitaal te worden. Veel vrouwen onderschatten dat en gunnen zichzelf die tijd niet, of te weinig.

Bij Yoga Me kun je na de bevalling een compacte cursus (5 lessen) postnatale yoga doen, voor het vinden van een nieuwe balans. Fysiek én mentaal. Er is immers veel veranderd in je leven! De korte nachten en zorg voor je nieuwe kindje vragen veel van je. Juist daarom is het belangrijk dat je energie weer stroomt en je spierkracht toeneemt. Kortom, dat je je vitaler en sterker gaat voelen.

Centraal in deze lessen staan versterking van het bekken en de buik(spieren). Waar in zwangerschapsyoga de nadruk ligt op ontspanning en ruimte creëren in het bekken, gaat nu de aandacht uit naar het opnieuw bundelen van dit gebied, op een verantwoorde manier.

In deze tijd waarin je je groeiende baby veel draagt, krijgen natuurlijk ook de schouders, nek, armen en rug voldoende aandacht. Het gaat steeds om versterking én ontspanning. Het zijn praktische lessen, waarin ook voedingshoudingen en til-technieken aan bod komen. Ook is er ruimte om moederschapservaringen met andere vrouwen uit te wisselen.

Wanneer starten? Vanaf 6 weken tot 6 maanden na de bevalling, ook na een keizersnede (afhankelijk van je herstel).

Prijs: € 60,- voor 5 lessen.

De kosten zijn te declareren bij je aanvullende zorgverzekering.

Tijdstip: 5 maandagen van 12:30 – 13:30. Informeer voor de startdatum van de eerstvolgende cursus.

Meer weten? Informatie, opgeven en betaling via de docent zelf:
www.yogalieke.nl. Mail: info@yogalieke.nl of bel 06 – 19 322 310