Acrobatiek yoga

 

Elke drie weken in de studio van Yoga Me, data zie hieronder

Kosten €15,- pp (tevoren overmaken) of korting met passepartout, opgeven per kieer en per mail


Ongeveer elke drie weken op vrijdagavond is het tijd voor acrobatiek yoga. Bij Yoga Me hebben we het geluk dat we met Yogamonk Carry een echte specialist in huis hebben. Acrobatiek yoga is een variant op poweryoga, maar dan met zijn tweeën. Er is veel dynamiek en een opbouw van kracht, lenigheid en vertrouwen. Yoga zorgt voor een goede warming-up, vergroot de focus, kracht en souplesse.

Vanuit de acrobatische houdingen ontstaat een dynamische samenwerking tussen twee partners. Met als gevolg allerlei elegante en krachtige houdingen. De afsluitende Thaise massage zorgt dat je ontspannen en energierijk naar huis gaat. Laat je verbazen en zie wat je allemaal kunt als je met zijn tweeën werkt! Je kunt met een partner komen, maar alleen komen mag ook. Deze yogavorm is ook heel erg geschikt om samen met je tiener te doen, als die ongeveer jouw lengte en gewicht heeft.

Data in 2017/2018: 20 oktober, 10 november, 1 december, 22 december 2017 en 12 januari, 2 februari, 23 februari, 16 maart, 6 april, 11 mei, 1 juni en 29 juni 2018. Altijd van 19.30 - 21.30 uur

**

Workshop acroyoga absolute beginners

Vrijdag 8 december van 19.30 - 21.00 uur

Wil jij ook leren vliegen, basen én spotten. Aangestoken worden door ons plezier in deze vorm van yoga. Partneryoga, contact maken vanuit je lichaam samen met de anderen. Je leert enorm veel van partneryoga, over je eigen kracht en balans. Wil je een goede basis leggen om later aan te kunnen sluiten bij onze driewekelijkse workshops dan in deze workshop echt heel geschikt voor jou. Je leert in anderhalf uur tijd alle drie de rollen: je vliegt, je leert basen en spotten (= helpen). Je leert in elk geval de houdingen folded leaf en bird. Iedereen kan deze houdingen leren, daarvan zijn wij overtuigd. Doe jij mee? 

Je meldt per mail aan: info@yoga-me.nl. Er zijn maximaal 12 plaatsen.

Het is fijn als je tevoren per bank de bijdrage ( € 15,-) overmaakt. Zie de pagina prijzen.

**

Playshop family acroyoga

Zaterdag 21 oktober van 13.00 - 14.30 uur

Samen met volwassenen acroyoga doen is gegarandeerd lol hebben. Samen met je kinderen misschien nog wel veel meer. Wil jij acrobatische trucs leren van Carry en heb je een kind van minimaal 8 jaar dan ben je meer dan welkom. Ervaring met yoga is niet echt nodig wel zin om te leren en zin om samen te spelen.

Je meldt per mail aan: info@yoga-me.nl. Er is plaats voor maximaal 8 duo's. Geef je dus tijdig op.

Het is fijn als je tevoren per bank de bijdrage ( € 15,- per duo, € 22,50 met twee kinderen) overmaakt. Zie de pagina prijzen.

Na betaling is jullie mat gereserveerd.
**

 

 

**

Workshop Handbalans 

Zaterdag 10 februari 2018 van 13.00 - 14.30 uur

Kosten 15,-, Zie de pagina prijzen. Na betaling is je mat gereserveerd. Maximaal 12 deelnemers

Aanmelding per mail: info@yoga-me.nl

Docent Carry