Acrobatiek yoga


Acrobatiek Yoga voor volwassenen

Ongeveer eens per maand, data zie hieronder

Kosten 15 euro pp (tevoren overmaken) of korting met passepartout, opgeven per mail

 

**

Maandelijks in de studio van Yoga Me:

Ongeveer elke maand op vrijdagavond is het tijd voor acrobatiek yoga. Bij Yoga Me hebben we het geluk dat we met Yogamonk Carry een echte specialist in huis hebben. Acrobatiek yoga is een variant op poweryoga, maar dan met zijn tweeën. Er is veel dynamiek en een opbouw van kracht, lenigheid en vertrouwen. Yoga zorgt voor een goede warming-up, vergroot de focus, kracht en souplesse.

Vanuit de acrobatische houdingen ontstaat een dynamische samenwerking tussen twee partners. Met als gevolg allerlei elegante en krachtige houdingen. De afsluitende Thaise massage zorgt dat je ontspannen en energierijk naar huis gaat. Laat je verbazen en zie wat je allemaal kunt als je met zijn tweeën werkt! Je kunt met een partner komen, maar alleen komen mag ook. Deze yogavorm is ook heel erg geschikt om samen met je tiener te doen, als die ongeveer jouw lengte en gewicht heeft.

Je meldt per les aan of je deel wilt nemen, stuur een mail naar info@yoga-me.nl. Het is fijn als je tevoren per bank de bijdrage ( € 15,-) overmaakt. Zie de pagina prijzen.

Data in 2017: 17 maart, 7 april, 12 mei, 9 en 30 juni. Altijd van 20-22 uur

**

 

Als je van acroyoga houdt, vind je een workshop Handbalans misschien ook wel heel erg leuk en leerzaam. We organiseren deze workshop weer op zaterdagochtend 4 maart, van 10.15 tot 11.45. Docent Carry de Boer. Kosten € 15,- (tevoren opgeven, alleen per mail. Na betaling is je mat gereserveerd. 

 

 

** 

 

Thaise yogamassage door Michiel

Vind je de massage aan het einde van een acroles ook zo heerlijk. Michiel komt op vrijdagavond 30 september weer voor een workshop Thaise yogamassage geven. Er zijn echt maar en paar plaatsen. Aarzel dus niet te lang met opgeven. Meer informatie vind je onder de link.