55+ Yoga

Yoga past bij elke leeftijd. Zeker als je wat ouder wordt, is het belangrijk om te blijven bewegen en helpt yoga om je mentaal en fysiek soepel en mobiel te houden. Het vergroot je vitaliteit, juist ook op hogere leeftijd. Ook kan het steunend zijn bij typische 'ouderdomskwaaltjes', zoals hoge bloeddruk en gewrichtsproblemen. 

Je bevindt je in een boeiende levensfase: een periode waarin je de balans opmaakt. Vaak kies je meer voor wat echt belangrijk is. Yoga kan helpen accepteren wat onveranderlijk is, jezelf leren voelen en ontdekken wat je echt past. En natuurlijk jezelf goede zelfzorg en ontspanning bieden.

De lessen:

In deze lessen oefenen we vanuit vertrouwen, respect en zorgvuldigheid. We gaan altijd uit van jouw mogelijkheden en werken op een zachte manier met volledige aandacht. De les bestaat uit staande, zittende en liggende oefeningen en kent onder meer gewrichts-, adem- en concentratieoefeningen. De oefeningen worden op de grond en waar nodig op een stoel aangeboden. De les eindigt altijd met een ontspanning. Na de les kun je gezellig een kopje thee drinken.

Wanneer pas je bij een 55+ groep?

Wanneer je past bij een 'senioren'groep is moeilijk te bepalen. Iemand die altijd veel geoefend heeft, kan vaak nog makkelijk meedoen met gemengde (leeftijds)groepen. Je lichaam geeft zelf aan wanneer het prettig is voor jou om je bij een 55+ groep aan te sluiten. Het beste is om gewoon eens een les uit te proberen, dan kom je er vanzelf achter.

Yoga Me is goed bereikbaar en bevindt zich op de begane grond. Twijfel je of yoga geschikt is voor jou? Raadpleeg dan eerst je arts.

Prijs:

Proefles eenmalig € 5,-, losse les € 12,-, 10-rittenkaart (12 weken geldig) € 80,-.

Meer weten over Lieke of de lessen? Informatie, opgeven en betaling via docent zelf:

Lieke: www.yogalieke.nl. Mail: info@yogalieke.nl of bel 06 – 19 322 310

Deze lessen volg je niet met je YogaMe strippenkaart.