Welkom op de website van Yoga Me!I love yoga

Misschien zet je met het doorklikken naar deze pagina wel je eerste stap richting de yogamat. Wij hopen van wel omdat we ook jou meer balans en bewustzijn in je leven gunnen. We weten dat yoga heerlijk is, echt iets toe kan voegen als je een (actieve) sporter bent, en je echt iets kan leren en geven als je je uit balans voelt. Yoga is er voor iedereen. Jong, ouder, sportief en totaal niet sportief. 

Yoga Me biedt jou een introductieles yoga van anderhalf uur in januari 2018. Voor de datum zie ons rooster. Na deze introductieles weet je wat yoga voor jou kan betekenen en wat er bij Yoga Me “te doen is”. Meer inhoudelijke info vind je hier

Wil je meteen beginnen dan mag dat natuurlijk ook. Een proefles is altijd en voor iedereen (ook tieners) 5 euro. Je besluit daarna of je een strippenkaart of een passepartout voor onbeperkt yoga gaat aanschaffen. Je kunt altijd een proefles doen, tevoren een mail sturen mag maar is niet persé noodzakelijk. Er is één uitzondering: bij de yin yogales van maandag 20.45 laten we geen proeflessers toe. Bij alle andere yin en yang lessen wel.

Meld voor de les altijd blessures of andere dingen waarmee je rekening moet houden aan de docent. (bijvoorbeeld een zwangerschap). Doe je dat liever tevoren dan kun je altijd bellen of mailen. 

Zoekwijzer

  • Zoek jij yoga die vooral ontspannend en meditatief is, dan kies je voor een yogales voor de rug of een yin yogales. Dit kan in groepsverband (zie ons uitgebreide rooster) of als privé- of duoyogales. Voor dit laatste kun je een afspraak maken. Je krijgt korting als je meteen een aantal privé- of duolessen in pland.
  • Heb je last van je rug en/of nek, en heb je gehoord dat yoga wel wat voor je kan betekenen. Wij hebben een speciale rugyogales elke woensdagochtend. Ook voor andere fysieke klachten kan yoga helpend zijn. Zie hier 
  • Zoek je een yogavorm waarbij het vooral draait om kracht en balans, waarbij je actief van de ene houding flowt in de volgende. Kies in dat geval voor poweryoga (ook voor beginners), de zonnegroetenles op woensdagochtend of acrobatiek yoga (poweryoga met 2 of 3 personen).
Weet dat yoga geschikt is voor echt iedereen: jong, oud, fris, geblesseerd, sportief of totaal niet sportief.

Er is ook yoga voor speciale doelgroepen. Bij Yoga Me zijn specialisten op verschillende gebieden en waarbij je in goede handen bent (denk aan zwangerschapsyoga, tieneryoga, fertiliteitsyoga en partneryoga).

Heb je interesse in bedrijfsyoga omdat je inmiddels wel overtuigd bent van de kracht van yoga op de werkvloer, lees hier dan meer..

Lees voor je je eerste yogales komt volgen ook de algemene voorwaarden en nuttige tips.

Wil je weten wat anderen over onze yogalessen zeggen, lees dan hier.

Wil je eerst overleggen of heb je nog een vraag: schroom niet te bellen of mailen

Uiteraard volg je YogaMe gemakkelijk op facebook. Klik door op het logo hiernaast en like onze pagina

Facebookhart

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Vul onderstaande in 

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.